Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 10:19   #1
MeHLiKa
BeŞiKtAşKımM..
 
MeHLiKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte İsrail'in tüyler ürperten amacı

Filistin nüfusunun hızlı artışından büyük endişe duyan İsrail'in kanser ve kısırlığa yol açan bombalar kullandığı ortaya çıktı.

Gazze’de kullanılan fosfor ve Duna bombaları kanser ve kısırlığa neden oluyor. BM doktorlarıyla birlikte çalışan Gazze’deki hastaneler bölgede kan kanseri olaylarında müthiş artış olduğunu söyleyerek İsrail’in 2001 yılından beri Gazze Şeridi’nde savaş suçu işlediğini belirtti.

İsrail’in Gazze saldırısında kullandığı fosfor bombalarını bilinçli olarak seçtiği belirtildi. Müslüman nüfusun İsrail’in bölgedeki en büyük korkusu olduğu iddia edildi. Gazze saldırısında Filistinli çocukları hedef seçen İsrail’in bölgede Yahudi nüfus olarak azınlığa düşme korkusunu bu yöntemle yenmeye çalıştığı belirtiliyor. Filistin kaynakları, İsrail’in 1980’de yasaklanan konvansiyonal silahlar kapsamındaki fosfor bombasını kullanmasının Filistinliler’i kısırlaştırarak artan nüfuslarının önüne geçmek olduğunu vurguladı.

KAN KANSERİNDE ARTIŞ

Bu bombalar aynı zamanda nüfusu kanser yapan onlarca etkiye sahip olarak gösteriliyor. Şifa Hastanesi'ne bağlı Prens Naif Radyoterapi Merkezi'ndeki doktorlar kanser vakalarının önümüzdeki yıllarda artmasından endişe ediyor. Merkezin Müdürü Dr. Raid Cezzar, son yıllarda kanser vakalarında büyük bir artış olduğunu, bunun İsrail'in kullandığı Duna bombalardan kaynaklandığını söyledi. Duna bombaları zayıflatılmış uranyum içeriyor. Öte yandan Hamas'ın Suriye'deki siyasi büro şefi Halid Meşal, İsrail'in uzun vadeli bir ateşkes için öne sürdüğü şartların ''kabul edilemez'' olduğunu söyledi.

Müslüman nüfus gücü

İsrail’in son Gazze saldırısında kullandığı fosfor bombalarının nedeni olarak Filistin’in artmakta olan nüfusu gösteriliyor. 2008 verilerine göre bölgede 5.5 milyon Filistinliye karşı 5.4 milyon Yahudi yaşıyor. Bu rakam 2020 yılında 8.5 milyon Filistinli 6.4 milyon Yahudi olarak değişecek.
__________________
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var,
Alevler içinde...
Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan...

/▌\
/ \



/▌\
/ \Siyah!






/▌\
/ \ Beyaz!





/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!






☻/
/▌Beşiktaş!:)
MeHLiKa Ofline   Alıntı ile Cevapla