Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 12:11   #3
forza_bjk34
çarşı ulann
 
forza_bjk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
[_öznur_]´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
insanlar neden birbirlerine bu kadar düşman neden birbirlerinden bu kadar nefret ediyorlar.???
çünkü israilin arzu mev üd yani büyük ortadoğu diye bir amacı var. ve kendileri yazdıkları tevratta nilden fırata kadar olan toprakları sana bağışladım. Bu uğurda kadından çocuğa deveden eşşeğe kadar herkesi öldür gibi saçma sapan yazılar var.
(BAKARA suresi 88. ayet) "Kalplerimiz kabuk tutmuştur." dediler. Hayır öyle değil. Küfürleri yüzünden Allah onları lanetlemiştir de çok az bir kısmı iman eder.
(BAKARA suresi 120. ayet) Sen onların öz milletlerine uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla hoşnut olmazlar. De ki: "Allah'ın kılavuzluğu erdirici kılavuzluğun ta kendisidir." İlimden sana ulaşan nasipten sonra bunların boş ve iğreti arzularına uyarsan, Allah katından ne bir Velî'n olur ne de bir yardımcın.

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) da şöyle demektedir:

"Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; Ey Müslüman, Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudidir, hemen gel de öldür onu!" diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır."

güzel bir konu teşekkürler
__________________
Click the image to open in full size.



AŞK DENEN MERET
SİYAH BEYAZ'DAN İBARET..

Konu forza_bjk34 tarafından (29-01-2009 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir..
forza_bjk34 Ofline   Alıntı ile Cevapla