Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 13:50   #37
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok haklısın İbo,özellikle taktik varyasyonun oturmaması,rotasyonda sürekli problem yarattı..En çok zararı Bobo gördü tabi..Çünkü Denizlinin kullandığı sistemde tek oynacağı yer Nobrenin oynayacağı yer yani Tek Santrafor gibi...Hem nobrenin performansı hemde Bobonun formsuz ve sırtı dönük oyununu geliştirememesi nedeniyle Hocanın Nobreyi tercih etmesini anlayabiliyorum..Fakat hem fikir olduğumuz konulardan biride bu takıma Bobonun takıma kazandırılması ve direk oynaması..Burda hassasiyet dediğim gibi rotasyonu iyi ayarlamaktan geçiyor..İçerdeki maçlarda holo-bobo-nobre 3 lüsünü kullanmaya bende sıcak bakıyorum fakat ortasaha 3lüsüde Delgado-yusuf-tello hatta araya cisse girse bile felaket olur o açıdan ortasahayı sağlam tutmak lazım..sol içte tello ortada sivok sağ içte süper bir transfer olursa neden olmasın..Ancak hocanın delgado veya Yusuf gibi oyunculardan vazgeçmeyeceğini düşünürsek bu biraz hayal gibi..
Evet sana tamamıyle katılıyorum.Ama oynayacaksada delgado veya yusuf tek oynasa daha iyi olur.Mesela cisse nin yerine adam gibi bir (mesela geremi) futbolcu olsa delgadonun açıklarını kapatacaktır bence.Tıpkı aurellio nun alex e uyguladığı gibi.Ama bobo bu durumdayken direkt oynaması gerekiyor.Bir çözüm bulsunlar artık.Çünkü bu adam bizi ne maçlarda iğnenin ucundan aldı.Her maçtada fb ye golü war bunun Mustafa denizli bence şimdi hocalığını konuşturması gerek...
1903_delisi Ofline   Alıntı ile Cevapla