Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 19:29   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
feyenoord hocasını buldu

Şu anda NEC'in teknik direktörlüğünü yapan Rotterdamlı 45 yaşındaki Hollandalı teknik direktör Mario Been'le mutabakata varılıp, 3 yıllık sözleşme imzalandı. Been, 1 Temmuz tarihinden itibaren göreve başlayacak.

Bir ara Feyenoord'ta top koşturduktan, sonra 2000- 2005 yılları arasında Feyenoord'ta Leo Beenhakker ve Bert van Marwijk'ın yardımcı antrenörlüğünü de yapan Mario Been ile anlaşma sağlanıp 3 yıllık mukavele imzalandığını kamuoyuna duyuran Feyenoord Genel Direktörü Eric Gudde, "Yeni teknik direktörümüzün Mario Been olmasından dolayı sevinçliyiz. O kulübümüzü çok iyi tanıyor. Kulübümüzde futbol oynamış ve aynı zamanda yardımcı antrenörlük yapmış. Son yıllarda aldığı başarılarla da kendisini kanıtlamıştır" diyerek yeni teknik direktörün 1 Temmuz tarihinden itibaren göreve başlayacağını açıkladı.

Aralık ayında Nijmegen kulübü NEC'le 2011 yılına kadar mukavelesini uzatan Mario Been'in ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.

Feyenoord, kısa süre önce Hollanda liglerine verilen arayı Belek'te takımıyla birlikte kamp yaparak geçiren teknik direktör Gertjan Verbeek'in görevine son vermişti. 1 Temmuz tarihine kadar takımın başına geçici olarak Gertjan Verbeek'in yardımcısı Leon Vlemmings getirilmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla