Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 21:52   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.SAHTEKAR - CHANGELING

Angelina Jolie'nin başrolde olduğu, Clint Eastwood yönetmenliğinde çekilmiş gerçek bir hikaye…


Tür : Dram / Gizem / Suç / Biyografi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : J. Michael Straczynski
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.
Oyuncular

Angelina Jolie ( Christine Collins) , Gattlin Griffith (Walter Collins) , Michelle Martin (Sandy) , Jan Devereaux ( Operatör 1) , Erica Grant ( Operatör 2) , Antonia Bennett (Operatör 3) , Kerri Randles (Operatör 4) Los Angeles, Mart 1928: Genellikle çalışan sınıftan insanların oturduğu banliyö kesimlerinden birindeyiz. Telefon operatörü olarak çalışan anne Christine Collins (Oscar ödüllü Angelina Jolie), güzel bir cumartesi sabahında işe gitmek üzere evden ayrılırken dokuz yaşındaki oğlu Walter ile vedalaşır. Akşam evine döndüğünde her ebeveynin en büyük kabusuyla yüz yüze gelir: Biricik oğlu ortadan kaybolmuştur.

Polis tarafından çok yoğun bir arama çalışması başlatılır. Ancak küçük Walter hiçbir iz bırakmadan ortadan yok olmuştur. Aradan beş ay geçtikten sonra polisten haber gelir. Christine’in oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk bulunmuştur. İtibarını kurtarmak isteyen polis, anne ile oğlunun kavuşmasını medya önünde bir halkla ilişkiler etkinliği gösterisi olarak organize eder.

Yüzlerce polis, gazeteci, fotoğrafçı arasında adeta serseme dönen Christine, getirilen çocuğu evine almaya ikna olur. Ancak yüreğinin derinliğinde kendisine getirilen çocuğun oğlu Walter olmadığını bilmektedir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla