Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 12:58   #21
ttarlabasi
Banned

ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdiyi geçtim ben zaten, Geremi de bu saatten sonra olmaz gibime geliyor, takmışlar Afrika Kupasına çünkü...Ben bi dahaki sene için dedim, en az 2 adam lazım ortasahaya çünkü, biz şimdilik 1'e razıyız tabii, bu sezonluk en azından...Topuz'u seneye alırız bence, Kayseri direnmez artık...Bobo'yu iyi paraya satarsak da yerine Piquioenne, Pascal Feindouno bu tarzda adamlar alabiliriz, Pascal oynayabilir de orda...Quaresma'ya gerek yok yanii....Ama dediğine katılıyorum, Bobo-Holosko-Nobre üçlüsünü oynatmalı bence de, Denizli geldiğinden beri her şeyi gördük ama bi şu 3'lüyü bir arada göremedik gitti...
Metin-Ali-Feyyaz gibi Holosko-Bobo-Nobre...

Feindouno da para için
gitti Katar'a harcadı kendini. Gerçi sağ açık ve forvet arkadası oyuncusu daha çok..

Öncelikle orta saha sıkıntımızı çözmemiz gerekiyor. orta üçlü yani baklavadan bahsediyorum. eğer sivok ön libero oynatılacaksa o zaman en az sivok kalitesinde 1 stoper transfer edilmeli bence. çünkü toraman ve zapo aynı tarzda ve kısa stoperler yani göbekte bu ikili olmamalı, zan'ı hiç saymıyorum zaten..

bence savunmanın göbeğinde sivok-zapo, onların önlerinde toraman veya kurtuluş oynamalı. baklavanın sol iç kısmında tello banko zaten. sağ iç kısmında şu an ki alternatifler cisse ve uğur. bence buraya topuz veya geremi transfer edilse cuk oturur.

işte bu baklava kurulursa o zaman defans hattına az iş düşer ve bekler de daha çok hücuma katılabilir. beklere de hücum beki tarzında transferler gerekiyor aslında. ekrem dağ sağ bek veya sol bekte bu işi görür ama üzülmezin yerine sağlam bir alternatif şimdiden aranmaya başlanmalı bence.. bu da büyük ihtimalle yabancı olur..
ttarlabasi Ofline   Alıntı ile Cevapla