Alıntı: Son Holigan´isimli üyeden Alıntı
popstar-benmle evlenirmisin-varmısın yokmusun- yemekteyiz-...vs
nefret ediyorum ya.nasıl izleniyor bir türlü anlamıyorum.
bunların nasıl izlendiğini ve ne amaçla izlendiğini bilen biri varsa açıklayabilir mi
örneğin ben adamın kutusunda ne olduğunu bilmek istemiyorum ve ne kadar kazanacağı benm umurumda değil.çünkü bana parasını vermeyecek.
veya kimin kimle evlendiği, hangi kaynananın ne dediği umurumda değil.
popstar şarkılarının hepsi bana saçma ve aptalca gelmiştir.çünkü poptan ve arabeksten nefret ederim
lütfen biri bana açıklama yapsın.anlıyamıorm türk halkını  | Dur ben sana açıklama yapayım  Öncelikle seni ilgilendirmeyen konularla ilgilenen ve daha ilginci aslında kendilerini de ilgilendirmeyen konularla ilgilenen o kadar çok insan var ki anlatamam..Sebebi şudur adamın işi gücü yok açıp bunları seyrederek kendini tatmin edebiliyor ve zamanın öldürüyor..Gerçi zaman kavramı onları zerre kadar ilgilendirmez..Sayılı beyin hücrelerini de bu şekilde öldürüyor..Aslında iyi de ediyor..Televizyon izlemeyi iki üç yıldır bıraktım..Ve tv nin karşısında yumulmuş vaziyette duranlara aptal gözüyle bakıyorum..Belki bu tip insanları anlatacağım diye ezmekten yeterli bilgi veremedim ama....
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan...
☻
/▌\
/ \
☻
/▌\
/ \Siyah!
☻
/▌\
/ \ Beyaz!
☻
/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!