Alıntı:
Barisozgur´isimli üyeden Alıntı
Fenerbahçe: Anelka(Henry'den daha yetenekli gösteriiyordu bir ara; yıldızlığı tartışılmaz |
Dostum Anelka yıldız falan değildir.Çok yetenekli,oynasaydı aslında Henry'den iyi olurdu falan filan lafları hikayedir.Olsaydın derim ben de kendilerine.Yetenekli olmak yıldız olmakla eş değer değildir, takımına neler verebildiğinle ölçülür.Bir gün görünüp bir gün kaybolmakla yıldız falan olunmaz.Henry'nin Arsenal'e verdikleriyle Anelka'nın oynadığı takımlara verdikleri kıyas dahi kabul etmez.Belki farklı düşünüyoruz ama yıldız dediğin adam takımın en güvenilir adamı olmalıdır.İstikrarlı olmalıdır.Herşey kötü giderken sazı eline alıp herşeyi değiştiren adam olabilmelidir.Sorumluluk almalıdır ve takımı taşıyabilmelidir.Takımın zaten iyi oynadığı bir gün üç beş tane adam geçip şov yapmakla yıldız olunmaz.bjk4ever 'a katılıyorum Türkiye'de şu an doğru dürüst yıldız falan yok.Bu kavrama en yakın adamlar da bence Appiah ve Kleberson'dur.Beşiktaş'ta da son dönemlerde gerçek bir yıldız olarak gördüğüm adam Şifo Mehmet idi.Keşke onun gibisi tekrar gelse .