Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2009, 13:42   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bobo degilde nobreyle oynamakta israr ederse daha cok 6 pastan gol kacirir bu takim bursa macinda nobrenin girdiklerine bobo girseydi cogunu gol yapardi en azindan yarisini kesin yapardi simdi boyle konustukca nobre dusmani gibi ilan ediliyorum ama ben nobrenin emegine mucadelesine birsey demiyorum ama su bir gercekki besiktasin forveti mucadele etmekten cok gol atacak kardesim ben bunu bilir bunu soylerim ve bu isi bizim forvetler arasinda ilk yapacak kisi bobodur o zaman besiktas td si sahaya cikaracagi ilk onbirin ilk sirasina boboyu koyacak madem ben gol atmak istiyorum diyorsa
Bobo da kaçırdı Bobo da...Sonradan oyuna girip ne goller kaçırıyordu, o da bi ara düşüşteydi, o sıra formayı kaptırdı zaten daha da alamadı...Ama tekrardan formasına kavuşacak inş. sıra geldi ona artık...Tabii yine bi sorunla karşılacak, kimi kesecek...Hadi biri Cisse, diğeri hala soru işareti...Hadi şimdilik Delgado yok, rahat, ama o da gelince işi zorlaşacak...Bobo-Holo-Delgado üçlüsünden biri kesilecek mutlaka...