Beşiktaş'ta İç Anlaşmazlık! 
Dün akşam saatlerinde Türkiye'ye yayılan Beşiktaş'ın Ernst ile anlaştığı haberi bomba etkisi yaratmıştı. Ancak transferin iç yüzü bugün ortaya çıktı.
Medyaya dün akşam saatlerinde düşen bir haber bomba erkisi yarattı. Siyah beyazlı yönetimin Ernst ile anlaştığı bildirildi. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.
Aslında Beşiktaşlı yöneticiler Ernst’in yanı sıra Norveç’in Rosenborg takımında forma giyen 27 yaşındaki Marek Sapara ile de anlaşma sağlayıp el sıkışmış. Ancak Beşiktaş’da Seric’in yollanmasıyla ise sadece boşta 1 yabancı kontenjanı bulunuyor.
Mustafa Denizli, Ernst’i isterken, yönetim ise daha genç olan Sapara’yı istiyor. Saparanın maliyeti Ernst’den 1 milyon Euro fazla, bu da transferin önündeki tek engel. Son karar bugün yapılacak toplantının ardından verilecek.
FutbolAktüel
Açıklansada oh desek yahuu...