Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2009, 14:52   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'intikam alır gibi görev yapıyorsunuz!'

Feriye Lokantası Hamdi Saver Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda denetleme, divan ve yönetim kurullarının faaliyet raporlarının okunmasının ardından üyeler söz alarak görüşlerini belirtti.
Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci, kulüp yönetim kurulunu eleştirerek, ''Beşiktaş size ne kötülük yaptı da intikam alır gibi görev yapıyorsunuz'' dedi.
Beşiktaş'ın borcunun arttığını ve buna ''dur'' denmesi gerektiğini vurgulayan Keçeci, ''Bu borcu tepe noktası kabul edip, aşağıya döndürmenin çarelerini bulmalıyız. Acele hareket etmeliyiz. Gidişat iyi değil. Borç başkana ama Beşiktaş Kulübü'nün borcu. Hepimizi rahatsız eden bir rakam'' diye konuştu.
Delgado'nun bonservis ve imaj haklarının Yıldız Holding'den alınmasında da yanlış yapıldığını öne süren Atıf Keçeci, ayrıca Arjantinli futbolcunun sakatlığına da değindi. Delgado'nun diz kemiklerinde ve kıkırdaklarında sürtünmeden meydana gelen bir sakatlığı bulunduğunu anlatan Keçeci, ''Şu anda İtalya'da tedavide. Delgado 6 Şubat'ta dönecek deniyor. Delgado haftaya dönmeyecek, o bölgeye iğne yapılmış. 6'sında tekrar bir iğne yapacaklar. Mart ayının başından önce dönmesi mümkün değil'' şeklinde konuştu.
Divan Kurulu üyelerinden Bayram Yağcı da siyah-beyazlı kulübün borcunun çokluğundan yakınırken, altyapıya önem verilmesi gerektiğini söyledi. Yağcı, siyah-beyazlı kulübün son yıllarda Serdar Özkan dışında altyapıdan futbolcu yetiştiremediğini, altyapıda yeni bir sistem uygulanması gerektiğini vurguladı.
-CEZALAR-
Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, finansman bakımından kulübün olumlu bir yerde olması ve kişilere bağımlılıktan kurtulması gerektiğini söyledi.
Borcun sürekli tırmandığını anlatan Nasır, bu borçların aşağı çekilmesi için BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin yanı sıra yeni stat projesinin de hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti.
Beşiktaş'ın aldığı cezalara da değinen Nasır, ''Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyi taraftarıdır. Ancak sanırım araya karışan provokatörler var. Her sene bir futbolcu bedeli kadar parayı ceza olarak ödemekteyiz'' dedi.
-''MALİ KONGRE ÇETİN GEÇECEK''-
İlhan Gölvan ise siyah-beyazlı kulübün şubat ayı içinde yapılacak mali kongresinin daha çetin geçeceğini ve büyük eleştirilere sahne olacağını öne sürerek, şunları söyledi:
''4.5 senedir sportif başarımız sıfır. Artı, mali olarak da iyi durumda değiliz. Borçlar çoğalıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da borçları çoğalıyor ama müzelerinde kupaları var. İki senede bir kupa alıyorlar. Bizim maçlarda futbolcuların fevri olmaları, kırmızı kart görmeleri, taraftarların tepkisi, hep şampiyonluğa ulaşamamış olmamızdan kaynaklanıyor. Her sene büyük transferler yapıyor, büyük umutlarla sezona başlıyoruz ama sonrası gelmiyor. İnşallah bu sene şampiyon oluruz.''
Arjantinli futbolcu Delgado'yu da eleştiren Gölvan, ''Lincoln ve Alex, Galatasaray ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı. Delgado bırakın şampiyonluğu, bize hangi maçı kazandırdı?'' dedi.
Üyelerden Cevat Çangal da Demirören döneminde 51 futbolcu transfer edildiğini, bunun 34'ünün gönderildiğini söyledi. Bu futbolculara 43 milyon Avro bonservis bedeli ödendiğini anlatan Çangal, ayrıca altyapı için Gordon Milne'in neden getirildiğini, ardından neden gönderildiğini sordu.
''20 yıl önce centilmen bir takımdık'' diyen Çangal, ''Şimdi yöneticiler sahaya giriyor. Maalesef erozyona uğruyoruz. Fair play özürlüsü ilan edildik. Bu yöneticilerimizin sahaya niye girdiklerini anlayamıyorum'' diye konuştu.
Aydoğan Cevahir ise yapılan transferlerden verim alamadıklarından yakınarak, artık altyapıya önem verilmesi gerektiğini söyledi.
__________________
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla