Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2009, 21:33   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'a Ekrem'den iyi haber!

Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.. Daha önce yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu açıklanan Ekrem'in bir sıkıntısının olmadığı ve oynayabileceği öğrenildi..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bir süre top kapma yarışı yaptığı bildirildi. Daha sonra ayak tenisi oynayan oyuncuların, son bölümde ise çift kale maç yaparak idmanı tamamladığı kaydedildi.

Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmada yer almayan İbrahim Toraman, Bobo, Ekrem Dağ ve Zapotocny de katıldı.

Daha önce yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu açıklanan Ekrem'in bir sıkıntısının olmadığı ifade edilirken, siyah-beyazlı oyuncunun Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alması bekleniyor.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları süren Delgado ve Serdar Kurtuluş katılmadı. Kamp kadrosuna dahil edilen Serdar Kurtuluş'un MR'ının çekileceği ve durumunun gerçekleştirilecek kontrollerin ardından belli olacağı açıklandı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla