Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2009, 22:39   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hooijdonk feyenoord'da

1 Temmuz tarihinden itibaren Hollanda'nın ünlü kulüplerinden Feyenoord'un başına geçecek olan Hollandalı teknik direktör Mario Been, teknik konularda yardımcı antrenör olarak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk'u düşünüyor.

Been'in yardımcı antrenörlük teklifine olumlu bakan Van Hooijdonk'un 1 Temmuz tarihinden itibaren Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak göreve başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Futbolculuk kariyerine son noktayı koyduktan sonra antrenörlük yapmak istediğini her defasında vurgulayan Pierre van Hooijdonk, bir gün Fenerbahçe'ye antrenör olarak dönmek istediğini söylemişti. Feyenoord'da üsteleneceği görev ile birlikte antrenörlüğe ilk adımını atacak olan Pierre Van Hooijdonk, kendisine yapılan tekliften dolayı mutlu olduğunu ve konu hakkındaki görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

2002 yılında Feyenoord UEFA Kupası'nı kazandığında Mario Been, Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu. O tarihlerde Feyenoord'da top koşturan Pierre van Hooijdonk, UEFA Kupası'nın kazanılmasında büyük rol oynamıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla