Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 12:16   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fiat 500'e "yılın şehir otomobili" ödülü

Fiat’ın küçük sınıfta trendleri belirleyen ikon modeli 500, İngiltere’de “Yılın Şehir Otomobili” ödülünü kazandı. Yüksek tirajlı BusinessCar dergisinin okurları tarafından “Yılın Şehir Otomobili” ünvanına layık görülen Fiat 500, çekici tasarım ve sürüş özelliklerinin yanı sıra düşük emisyon ve son derece iyi kullanım maliyetleriyle halk oylamasında ödüle ulaşmayı başardı. Fiat 500; ülkemizde ikisi benzinli olmak üzere 3 motor ve Pop, Sport ve Lounge adı verilen 3 farklı donanım seçenekleriyle, 28 bin 500 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor.
Fiat’ın küçük sınıftaki yeni modeli 500, İngiltere’de BusinessCar dergisi tarafından “Yılın Şehir Otomobili” seçildi. Daha önce COTY jüri üyeleri tarafından “2008 Yılın Otomobili”; Auto Express dergisi tarafından “2008 Yılın En İyi Şehir Otomobili” ve Car Dergisi tarafından “Yılın Otomobili” gibi ödüllere layık görülen Fiat 500, İngiltere’de kazandığı son ödülünü BusinessCar dergisi okuyucuları arasında yapılan oylamayla elde etti. Düşük emisyon yayan çevreci motorları ve düşük kullanım maliyetlerinin yanı sıra çekici tasarımı ve keyif veren sürüş özellikleriyle farklılığını ortaya koymayı başaran Fiat 500, ülkemizde de 28 bin 500 YTL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satılıyor.
1.3 litrelik 75 HP güç üreten Multijet teknolojili dizel motorun yanı sıra 1.2 litre 69 HP ve 1.4 litre 100 HP’lik iki adet benzinli motor seçeneğine sahip Fiat 500, isteğe bağlı olarak Dualogic otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor. Fiat 500, aynı zamanda rakipleri karşısında zengin standart donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Pop, Lounge ve Sport adı verilen üç farklı donanım paketi bulunan Fiat 500’ün baz ekipman versiyonunda EBD destekli ABS, sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan hava yastıkları, perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, manuel klima, gövde rengi tamponlar ve yan aynalar, krom kapı kolları, metalik boya, MP3 çalarlı müzik sistemi, yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar, follow me home farlar ve katlanabilir arka koltuklar yer alıyor.
“Lounge” versiyonunda ise “Pop” donanım seviyesine ek olarak direksiyondan kumanda edilebilen Blue& MeTM Sistemi (Bluetooth teknolojisi, USB girişli MP3 çalar ve sesli SMS okuyucu), 15 inç alaşım jantlar, sis farları, otomatik klima, sabit cam tavan, park sensörü, ön ve arka tampon üzeri krom barlar, krom kapı eşik çıtaları, krom egzoz ucu, yükseklik ayarlı deri direksiyon simidi ve deri vites topuzu gibi donanımlar yer alıyor.
Fiat 500’ün Sport versiyonunda ise Pop donanım seviyesine ek olarak 15 inç alaşım spor jantlar, karartılmış arka camlar, 500 logolu gövde rengi yan koruma çıtaları, krom egzoz ucu, arka spoyler, sis farları, park sensörü, direksiyondan kumandalı Blue& MeTM Sistemi (Bluetooh teknolojisi, USB girişli MP3 çalar ve sesli SMS okuyucu), otomatik klima, çok amaçlı sportif gösterge tablosu ve koltuklar, yükseklik ayarlı sportif deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi donanımlar yer alıyor.


Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla