Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 16:30   #28
Aydin
CaSPeR
 
Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Selamün aleyküm
Chatbox da geyik muhabbetiin kapatıldığını öğrenmiş bulunuyorum. Şahsi adıma buna üzülmekle beraber, chatbox da Beşiktaşımızı konusan sohbetini ve geyiğini yapanlardan biriyim.

Demokrasiden bahsedilen bir ülkenin insanı olarak hayatımda her zaman kısıtlamanın karşısında olan biriyim ! Yapılan ankette muhabbet ara sıra olmalı diyenlerin oranına bakarak saygı duyuyoruz demek hiçde demokratik değil ! Ortada yapılan bir anket var , ve bu ankete bakarak bizlere gerçekten saygınız varsa değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Besiktasforum.net olarak sitemizi seviyoruz ve burada bir aile ortamı oluşturulduğunu düşünüyor, bizimde sesimize kulak verilmesini isitiyoruz .Yönetim sadece Beşiktaş konusulacak deniyor , ALLAH aşkına geceli gündüzlü Beşiktaş konuşulmazki Sohbet ortamı bizleri tanıştıran ve birbirimize kaynaştıran bir unsur bunu göz ardı etmediğinizi düşünmek istiyorum.

Geyik yapılmayacak deniliyorsa yapılmaz , buna da bizim saygımız var, fakat sanki sabah akşam geyik varmış gibi lanse edilmekte ! sesimize ,sohbet edilmesine de engel olunmamalı yeri geldiği zaman ki özellikle bahse konu olan geyik muhabbeti gece yarısında yapılmaktadır , en azından bu saatlerde buna izin verilmeli diye düşünüyorum. Aldığınız karara saygı duymakla birlikte besiktasforum.net ailesi olarak sitemizin iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımızı düşünmekteyim.

Ozzy arkdaşımıza yapılan chatbox engellemisinin kaldırılmasını rica ediyorum.

Her insanın kendi görüşünü açıklama hakkı vardır bu sizin görüşünüzü yada düşüncelerinizi kabul etmesi gerektiği anlamına gelmez.
Uysalız ama koyun değiliz !...
saygılar
__________________
Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S.
Aydin Ofline   Alıntı ile Cevapla