Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2006, 10:57   #39
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Blackbener´isimli üyeden Alıntı
Cogu arkadaslarla tartisiyorum yildiz almak mi daha onemli yildiz yetistirmek mi konusunda ...

Ben sunu dusunuyorum

Buyuk kulupler (Barca ,Real,Ajax gibi ) buyuklugunu altyapisina borclu. Barca nin altyapisindan Messi , David Villa , Fabregas ,Arteta , Pique gibi isimler cikti , Real den Casillas , Raul , Ajax tan Seedorf , Davids , Cocu , Kluivert ve sayre..

Ben buyuklugun altyapidan geldigini dusunuyorum...Yildiz almakla sadece car cur para harcarsin , oysa altyapidan oyuncu yetirstirirsen ve onu yildiz yaparsan herkez o takima saygi gosterir arti olarak ekstra para kazandirirsin kulube...

Gelelim Besiktasimiza ... Altyapimizda mehmet sedef , kenan , aydin gibi oyuncular var , bunlara daha cok sans verilmeli bence ..

Bi de Yildiz oyuncu almayip , yildiz olabilecek gencleri alan yonetime tepki gosterenler de var....

Bazi arkadaslar yonetimi Star oyuncu almadiklari icin elestiriyor , ben tam tersini dusunuyorum cunku DELGADO da BOBO da gelecegi olan futbolcular . Ezikler gibi 31 lik Crespo yu getirecegime ileride bana para kazandiracak BOBO yu getiririm ...

Siz ne dusunuyorsunuz sayin forum uyeleri ?
Kesinlikle katılıyorum.Yıldız oyuncu genellikle sorunludur ve futbola doymuş olur.Yıldız adayı futbolcular ise sürekli kendini göstermek ister ve futbola açtır.Bu yüzden bize yıldız adayı futbolcular gereklidir.Zaten Beşiktaş'ı geçmişine bakarsak hep genç ve başarıya aç futbolcularla başarıya ulaştığını görürüz.Ama bir yerde sana katılmıyorum.Bizim altyapımızın iyi olduğunu düşünmüyorum.Ne Mehmet Sedef,ne Aydın,ne de Kenan bizim oyuncumuz olacak kapasitede oyuncular değiller.Bana göre bizim altyapımızda Emre Özkan ve Serdar Özkan dışındaki oyuncular ilerde kendilerine Anadolu kulüplerinde ancak forma şansı bulabilirler.Beşiktaş acilen altyapıda kendisine Galatasaray'ı örnek almalıdır.Mönchengladbach maçında izlediniz mi bilmiyorum Galatasaray'ın gençlerini?Hangi birini anlatsam.Arda,Uğur,Ferhat,Özgürcan,Aydın,Mehmet Güven,Zafer Sakar...Hele birde Oğuz Sabankay diye futbolcu var ki,bence Emre Belözoğlu'ndan çok daha iyi bir oyuncu.G.Saray'ın gençlerini izlerken kıskandım doğrusu...

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline