Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 01:28   #30
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim taraftar değilmiydi geçen sezon Büyükşehir maçında kırmızı kart gören Bobo'ya "defol git, takımı sattı" diyenler? Şu takıma kimi getirsek, kim oynasada farketmez. Hatta birkaç hafta önce futbolcu olduğu bile sorgulanan Delgado şimdilerde kurtarıcı olarak aranıyor. Bizde bu mantalite devam ettikçe daha çok oyuncu harcarız yok yere
kardesim bu mantelite falan degilki bu resmen at gozlugu takarak bakmakdir dunyaya bugun su cisseyi hala elestiren biri varsa tebrik ediyorum bende kendisini ancak cisseyi elestirenler ne bekliyor cisseden anlamadim besiktasin en cok top kapan oyuncusu en isabetli pas yapan oyuncusu bugun gelisine bayildigimiz ernstinde cisseden tekbir farki olmayacak o zaman bu adamadami kufur edecez anlamadim bu adamlarin asli gorevi vardir top kesip oyun kuran adama aktarmak hoca izin verirse hucumada katilirlar ve bugun katildilar etkilide oldular bence cisse sivok ikilisi hayir yani cissenin bjk macerasinda yine bir toplam olarak 5 6 golu vardir bu adam hucuma katilmadigi icin elestiren taraftar almanyadaki 312 macta toplam 4 gol atabilen ernst buraya geldiginde ne diyecek cok merak etmeye basladim artik