Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 12:19   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Lig TV Yorumcuları Beşiktaş Karşıtıdır"

Lig TV Yorumcuları Beşiktaş Karşıtıdır"


32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar'dan kavga çıkartacak sözler. Koyu bir Beşiktaşlı olan 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar, Lig TV yorumcuları için önemli bir iddiada bulundu.

CNNTÜRK'te ekrana gelen 'Kürşat Başar'la' programının konuğu olan Rıdvan Akar, Beşiktaş'ın maçlarını 10-15 gazeteciden oluşan 'medya kartalları' diye bir grup olarak kapalı tribünden izlediklerini belirtti.
Beşiktaş taraftarı olarak her zaman yaşanan bir adaletsizliğin bulunduğunu ifade eden Rıdvan Akar, spor yorumcularında bu paydayı aradığını ancak hiçbirinin söylemlerinde bulamadığına değindi.
Rıdvan Akar, programda Lig TV yorumcuları hakkında da önemli bir iddiada bulundu. Akar, "Umarım kesmezsin ama örneğin Lig TV'nin yorumcuları aleni Beşiktaş karşıtıdırlar" diye konuştu.
Kürşat Başar, "Benim ağabeyim de Fenerbahçeli, o da aynı şeyi söylüyor" derken, Akar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben size çok basit bir örnek vereyim. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe taraftarları 'Biz Beşiktaş maçı sonrası decoderlarımızı iade edeceğiz' diye bir kampanya açtıkları için, Lig TV yorumcuları Fenerbahçe taraftarlarıyla bir röportaj yaptılar. Şansal Bey (Büyüka), Allah selamet versin dedi ki, 'Ben yayın arabasına sizi çağırıyorum, lütfen gelin ombudsmanlık yapın' dedi. Fenerbahçe taraftarı Lig TV'nin arabasına binecek ombudsmanlık yapacak. O maçta bizim bir oyuncumuz atıldı, biz yenildik. Bir tane bile decoder iade eden olmadı, ama Şansal Büyüka verdiği o sözle kaldı. Bugün Beşiktaş taraftarları decoderlarını iade ediyorlar. Çünkü artık onlarda seyredecek hiçbir şeyimiz kalmadı. Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum, yıllardır süre gelen bir şey bu."
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla