Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 13:53   #1
D.AMOKACHİ

D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şerefsizliklere Bukadar Prim Vermeyelim...

Değerli arkadaşlar,

Belki bu tarz konular defalarca yazıldı bu forum sayfalarında ama hala birçoğumuzun göremediği şeyler olmasına çok üzülüyorum ve bu başlık altında seviyeli bi şekilde eğriyi doğruyu tartışmaya çağrıyorum sizleri.

Dün gece tüm spor programlarını izledim ve inanılmaz birşekilde Ernst adını hiç duymamış gibi yorum yapanlardan tutunda, çok vasat bir oyuncu olduğunu idda edenlere hatta hiç bahsetmeyenlere kadar ne ******** yorum ne yanlı yorum ve ne BEŞİKTAŞ düşmanı yorum varsa hepsine şahit oldum.

Beşiktaşlı diye ekmek parası kazanıpta takımımızı sırtından bıçaklayandan tutunda mesnetsizce sahte ******** açıklamalarla takımı yıpratmaya çalışan çakallar ile dolu bu medya ordusunun oyununa LÜTFEN GELMEYELİM.

Bu satırlarda defalarca bu yönetimi eleştiren ben, bu transfer iyi de çıksa kötüde çıksa bu transferden dolayı yönetimi eleştirenlerede bir okadar kızgınım ve anlam veremiyorum. Hepimiz ön libero yada defansif ortasaha diye yırtındık durduk, ve devre arası gibi zor bir donemde bundesliganın başlıca tyakımlarından birinin sürekli formasını giyen alman milli takımına kadar yükselmiş adamını almayı hangi zihniyet ne mantıkla eleştirir anlayamıyorum.

Arkadaşlar bu takıma Klebersonlar Ricolar ve Ailtonlar geldi ve bunlar cok buyuk transferlerdi, tutar tutmaz , takıma katkı sağlar sağlayamaz bu yönetimin suçu değildir. Bu biraz şans biraz kadro yapısı ve birazda oyuncunun adaptasyonu ile alakalıdır.

Takımda 10 tane Ernst varmış gibi yada birinci ligde 10 tane Ernst var ne gerek vardı gibi yorumlar okudum forumda. Ayıptır yapmayın, ligimizde Ernstler doluda onun içinmi brezilya dönmesi Aurello milli takımın önliberosu.

İnşallah sahada eleştiren herkese cevap verir, ki tutmasa bile ben bu yazdıklarımın yine arkasındayım cunku, devre arası alınabilecek en iyi adamlardan biri alınmıştır. Geremi alınsa busefer 33 yasında denecekti, afrika kupası denecekti, disiplinsiz denecekti, denecektide denecekti, ve ******** medya yine başlıyacaktı yıpratma politikasına ve buradada bazı arkadaşlar bu kampanyalara alet olacaktı.

Ben hiç basında Guizanın maldonadonun bu kadar eleştirildiğini duymadım, neden cunku medya gucu onlarda.

Bakınız dün istifa sesleri yukseldi kadıkoyde, son 15 senede sampıyonluklara ambargo koymus bır takımın taraftarından, dusunun camıamız o kadar sevgıyle bırbırıne bağlı ki, en ufak tepkimizde tüm kanallarda taraftarımız yerden yere vuruluyor.

Ulan kimse gormuyomu bu takım 13 senede 1 kez sampiyon oldu buna rağmen her sene en fazla seyırcıye oynayan takım buna ragmen seyırcısı desteğini en esirgemeyen takım. Düşünün bizim son yıllardaki başarısızlığımızın eziklerde yada cinconlarda olduğunu, yemin olsun kulup binalarını yakarlardı.

Neyse daha uzatmak istemiyorum,

hertürlü başarısızlığa rağmen BEŞİKTAŞ bu ülkenin en güzide kulubudur, yonetimlerde gelir geçer ama camialar bakidir, ŞEREFSİZ MEDYA yönetimi değil BÜYÜK BEŞİKTAŞ CAMİASINI yıpratmaktadır. Bu oyunlara alet olmadan taraftarlık görevini yerine getirsin herkes. Tek yumruk dosta düşmana, BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER.

Saygılarımla,