Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 15:28   #9
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kimi çıkmış Ernst kim diyor? Kimi çok pahalı diyor? Hele öyle biri var ki: " Delgado tipinde 1 yabancı alırdım, Önliberoya gerek yoktu" diyor..Bunu diyen içimzden biri üstelik.. Ernst transferini tartışmak saçmalıktır..Hiç girmiyecem bu konuya..

Gelelim medyaya..

Son zamanlarda iyiden abartarak devam ediyolar BJK'ı yıpratıcı çalışmalarına..Her gün aleyhimize haberler çıkıyor..Yakında " Ernst'in futbol hayatı bitebilir " diye bir haber de çıkar..Bu aralar bekliorm bunu da.. BJK sakat oyuncu aldı derler.. Şeref yoksunu insanların tekelnde olan bir sistemde bunların olması normal tabi..Adam gibi, yiğidi öldür hakkını ver görüşünde tek 1 insan bile yok belki ortalkta..Ulan çıkıyosun hem spor müdürüsün, hem programın sunucusu hem de yorum yapıyosun; her lafın, her görüşün fanı olduğun takıma..Onları yüceltmeye.. Git FB TV de yap, GS Tv de yap programını bre aymaz.. Bunlar gibi bir sürü..Bir yığın..BJK dendi mi hepsi çıkarıyor zehirli enjektörlerini.. Basıyolar damarımıza.. Çıldırtıyolar adamı walla.. Kumandayı Tvden içeri sokacak dereceye getiriolar..

Eli hiç bir yere uzanmayan, lafı hiç bir yerde geçmeyen, hiç bir otoritesi hiç bir saygınlığı olmayan insanların yönetimindeki bir kulüp de bunlara hazırlıklı, alışık olmalı.. Ama yine de fazla be kardeşm.. El İnsaf..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla