Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 16:53   #17
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Beşiktaş Türkiye'de belki de tüm zamanların en isabetli devre arası transferini yaptı ama bir kısım medya(!) yine beğenmedi..
Click the image to open in full size.Beşiktaş Schalke 04'de oynayan Fabian Ernst ile anlaştı haberi gündeme düştüğünden bu yana medyada bir çok şey konuşuldu, yazıldı çizildi. Özellikle haftasonu yoğunlaşan spor programlarında Beşiktaş değerlendirmelerinde Antalyaspor önünde kazanılan 3 puanın bile önüne geçti Ernst hakkında söylenenler..

2005 senesinden bu yana Almanya Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Schalke 04 forması giyen güçlü fiziği, inatçı oyun karakteriyle tanınan Ernst için haftasonu spor kuşağında neredeyse tek kelime olumlu bir şey söylenmemesi bir hayli enteresandı!.. Bu tip yanlı haberlerin her zaman karşısında olan Futbol Aktüel, Ernst hakkında daha futbolcu sahaya bile çıkmadan yapılan bu acımasız eleştirileri hayretle izledi.. Maldonado ve Linderoth transferlerinde, gündemde suni "bomba etkisi" yaratan aynı medyamız bu kez Ernst transferini oldukça başarısız buldu..

Futbol Aktüel ekibine göre, Cisse ile yumuşak kaldığı gözlenen Beşiktaş orta sahasının Ernst ile daha diri bir görünüm kazanacağı aşikar. Ernst'in pozisyon bilgisi üst düzeyde ve topu ayağında tutmayı çok fazla sevmeyen bir futbolcu. Genelde tek pasları seven, ceza sahası dışından oldukça sert ve süpriz vuruşlar çıkartabilen, neredeyse her mevkiide başarıyla oynayabilecek tam bir görev adamı. Beşiktaş'ın mücadeleci futboluna orta sahadan destek verip bu mücadeleyi ikiye katlayabilecek bir oyuncu Ernst. Sivok ve Delgado'yu (ya da Yusuf'u) bağlaması için en doğru isim olan Ernst kaybetmeye tahammülü olmayan, tatlı sert futbolu seven ama oyun zekası mükemmel bir futbolcu.

Kaptığı toplarla takımının rakip savunmayı dengesiz yakalamasında başrolü oynayan Ernst Beşiktaş'a hele ki bir ara transfer dönemi olduğu düşünülürse bir kısım medya (!)'nın aksine, oldukça faydalı olacak gibi görünüyor.

Ve kime, hangi takıma yapılırsa yapılsın her türlü yanlı haber veya yorumların karşısında olan Futbol Aktüel bu tip "kasıtlı" haber veya demeçlerin her zaman karşısında olduğunu da bir kez daha siz değerli okurlarına saygıyla duyurur..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla