Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 18:23   #1
Mehmet

Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Yıldırım Demirören'in YAZISI !!!

Sevgili Beşiktaşlılar,
11 Şubat 2009 tarihini, Beşiktaş’la ilgili kayıtlarınızın en üstüne yazmanızı istiyorum. Çünkü bu tarih, Beşiktaşımız için bir kilometre taşı, bir milat, yeni bir çağın başlangıcı olacaktır. Bu tarihte açılış kurdelesini keseceğimiz BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ni resmen hayata geçirerek, Beşiktaşımız’ın yarınlarını, geleceğini garanti altına alacağız.

Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaş’a başkan seçildiğim günden itibaren, kulübümüz için hayati önem taşıdığının bilinciyle, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte üzerine titrediğimiz bu projeyi neticelendirmek için çok büyük emek verdik. Beşiktaş’a duyduğumuz büyük aşktan aldığımız güçle, yılmadan, yorulmadan sürdürdüğümüz çabalarımız sonucunda da BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ni söz verdiğimiz tarihte kulübümüze kazandırdık.
Camiamıza verdiğimiz sözü alnımızın akıyla yerine getirmiş olmanın gönül rahatlığını yaşarken, bu projenin hayata geçmesi için emek vermiş tüm Beşiktaşlılar’a da teşekkürlerimi, şükranlarımı sunmak isterim.

Sevgili Beşiktaşlılar,
Biz hep Beşiktaş için kaybedecek bir dakikanın bile olmadığı bilinciyle, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi gibi kulübümüzü daha ileriye taşıyacak, Türk Sporu’ndaki öncülüğünü sürdürecek yeni projeleri, yeni sponsorlukları hayata geçirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Üzerinde titizlikle çalıştığımız ve emek verdiğimiz yeni projelerimizle, kulübümüze
çok önemli yeni gelir kaynakları oluşturacağız. Büyük camiamızı, bütün Beşiktaşlılar’ı çok mutlu edeceğine inandığımız gelişmeleri, yakında sizlerle paylaşacağız.
Bu yıl tüm hedeflerimize ulaşacağımıza, 2009’un Beşiktaş’ın yılı olacağına yürekten inanıyorum. Camiamızın bu yolda bizlerle kenetlenmesi, Beşiktaşımız’ı hedeflerine ulaştıracaktır.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Yıldırım Demirören

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Kaynak : Beşiktaş Resmi Web Sitesi >> Www.Bjk.Com.TR

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (02-02-2009 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline