Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 10:17   #15
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Takım ve Denizli konusunda sonuna kadar haklı..Mustafa Hoca ne yapıyor gerçekten anlamış değilim..Bu takım sene sonu şampiyon olursa bunda çok çok az katkısı olur zaten..Hatta hiç bence..Resmen saçmaladı son maçta..Kimse açıklayamaz bana..

" Sahaya gol yememek, yenilmemek amaçlı çıkan bir takımın ancak onurlu, şerefli 2.liklerle yetinmesi " sözüne de aynen katılıyorum..Koskoca 90 dakkada, İnönü'de, Ligin alt sıralarındaki bir rakibe karşı tek bir organize hücum geliştirememek, adam akıllı pozisyona bile girememek ilerisi içn ne denli umut veriyor bilemiyorum

"Ben oyuna değil 3 puana bakarım bundan sonra" diye bir düşünce de var ortalıkta.. Bu düşünceyi dile getirenleri de önümüzdeki zorlu maçlarda görücez.. Sen oyun oynamazsan ancak içerde Antalya'yı 1-0 yenersin ve aldığın 3 puanla bayram edersin..Yarın birgün içerde Kayseri, Trabzon, dışarda Sivas, Antep maçlarında bu oyunla zor alırsın o " 3 puanı " Derbileri saymıyorum bile..

Ama umarım Ernst bu takımın çehresini değiştirir..Umarım yepyeni, akıllı, hızlı bir beşiktaş izleriz..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla