Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 11:48   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre'nin sözleşmesi uzatılmadı

Click the image to open in full size.




Siyah-Beyazlı kulüp, 5 Ocak'ta başlayan ve dün biten transfer dönemi süresince Brezilyalı oyuncu ile yeni mukavele imzalamadı.

Beşiktaş'ın 2006-2007 sezonunun başında 2.5 milyon Dolar bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Mert Nobre'nin, Siyah Beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi bu sezonun ardından sona eriyordu. Brezilyalı oyuncu ve menajeri ile yaklaşık bir aydır süren mukavele uzatma görüşmelerinde belli bir aşamaya gelinmişti. Yapılan temaslar sonrası Nobre ile prensip anlaşmasına varılmıştı. Ancak bugün biten ara transfer döneminde Beşiktaş Kulübü, Nobre'nin sözleşmesini uzatmak için resmi anlaşmayı yapmadı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figger'in istediği imza parası ve Nobre'nin kendisine teklif edilen yıllık ücreti kabul etmemesi sonucu görüşmeler durdu.
NOBRE BAŞKA KULÜPLE ANLAŞIRSA BEŞİKTAŞ BONSERVİS BEDELİ TALEP EDEMEYECEK
Bu sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Mert Nobre, devre arası transfer döneminde mukavelesini uzatmadığı için sezon sonuna kadar Beşiktaş dışında başka bir kulüple anlaşma yapma hakkını kazandı. Brezilyalı oyuncu, FIFA'nın transfer talimlatları çerçevesinde eğer önümüzdeki altı aylık sürede Beşiktaş ile mukavelesini uzatmazsa, sezon sona ermeden Beşiktaş dışında bir kulüple anlaşabilir. Böyle bir durumda Nobre'yi transfer etmek isteyen bir kulüp, Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeden Nobre'yi kadrosuna katabilir
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla