Konu: ültimatom
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2006, 12:04   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ültimatom

Ultimatom Click the image to open in full size.Galatasaray ile ön protokol imzalayan Tümer Metin, Ankaragücü maçı sonrası adeta istenmeyen adam ilan edildi

Her koridorda olay!
Başkent’te maç içinde İbrahim Yavuz ile tartışan, maç bitiminde Ankaragücü soyunma odasının kapısını tekmeleyerek koridorda kavgaya neden olan Tümer Metin, dönüş yolculuğunda da hostes ile kapışarak bardağı taşırdı. Yıldız futbolcu, acil durumlarda yapılması gerekenleri uygulamalı olarak anlatan hostese, “Her seferde bunları yapmanın ne anlamı var” diyerek çıkıştı. Eski milli voleybolcu olan hostes de Tümer’e karşılık verince, uçakta hayli gergin anlar yaşandı.

‘Bir daha yapamaz’
Üst üste gelen olaylar sonrası çılgına dönen Tigana, uçakta yöneticilere ve yardımcılarına dert yandı: “Kayseri’deki olayların ardından, ‘benim oyuncum aynı şeyleri yapsa onunla bir daha işim olmaz’ demiştim. Bu nedenle yaşananlar nedeniyle çok üzgünüm. Ankaragücü yetkililerinden bizzat özür diledim. Oysa ki, ağız dalaşıyla başlayan olaylar orada bitmeliydi. Önlem alacağım. Ben olduğum sürece Beşiktaş’ta hiç bir oyuncu, bu tarz hareketler içinde bulunamayacak...”

Raporlarda olay yok
Bu arada koridordaki olaylarda ilginç bir durum yaşandığı ortaya çıktı. Tümer, kapıyı tekmeledikten sonra yoluna devam ederken, içeriden çıkan Sarı-Lacivertliler’in tam karşılarında oradan geçmekte olan Mehmet Ekşi’yi gördüğü ve saldırdığı vurgulandı. Yönetimden sert uyarı alacak olan Tümer ile İbrahim Yavuz’un, olaylar hakem ve gözlemci raporlarında yer almadığı için ceza almayacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Orhan Ak, aynı eylemden 1 maç ceza almıştı.

kaynak:fanatik

bu arada tigana ya yogun baskı varmıs Bjk li futbolculardan Tümer sucsuz die bnce de tümer e bişi yapmasalar bu kadar sert cıkmaz kimseye

Click the image to open in full size.
kyros06 Ofline