Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 19:42   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 veeeeee Aydın idmanda

İdmana noterle çıktı!

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Yeşil-Beyazlı kulübe verilen Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini belirtmişti. Genç futbolcu yaptığı bu açıklamanın ardından Bursaspor'un kampına katılmamış ve sakatlığının tedavisinin son aşaması için Almanya'ya gitmişti. Son olarak Trabzonspor, Aydın Karabulut'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi Aydın'ı Trabzonspor'a vermedi ve genç futbolcu bugün akşam saatlerinde menajeri Kadir Özdoğan ile birlikte Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.
Siyah Beyazlı takımın antrenmanına katıldığını belgelemek için noter vekili ile birlikte tesislere gelen genç oyuncu, herhangi bir sorun yaşamadan A takım ile antrenmana çıktı.
”TRABZONSPOR 1 MİLYON 250 BİN EURO BONSERVİS BEDELİ TEKLİF ETTİ, AMA BEŞİKTAŞ KABUL ETMEDİ”
Aydın’ın menajeri Kadir Özdoğan ise özellikle Trabzonspor’un genç oyuncuyu çok istediğini, ancak Bordo-Mavili kulübün 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli teklif etmesine rağmen, Beşiktaş’ın Aydın’ı satmadığını söyledi. Özdoğan şunları söyledi:
“Beşiktaş Yusuf Şimşek’i transfer ettiğinde Aydın’ın Bursaspor’a verileceği söylenmişti, ama biz Bursaspor’a gitmek istemedik. Son 20 günlük süreçte Trabzonspor’dan çok ciddi bir teklif geldi. Ancak Bursaspor ve Beşiktaş arasındaki protokolden dolayı Beşiktaş Aydın’ı Trabzonspor’a vermedi. Aydın bugün Beşiktaş antrenmanına katıldı. Trabzonspor’un 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli vermesine rağmen Beşiktaş bu teklifi kabul etmeyince Beşiktaş’ta kaldık. Beşiktaş bizden 1 milyon 800 bin Euro talep etti. Bu rakamı da Trabzonspor vermedi. Bu 1 milyon 800 bin Euro’nun 500 bin Euro’su Bursaspor’a gidecekti. Aydın ya Beşiktaş’ta ya da Trabzonspor’da oynamak istediğini söyledi. Trabzonspor olmayınca Beşiktaş’ta kaldık”.
“AYDIN’IN BEŞİKTAŞ’TA KALIP KALMAYACAĞINA MUSTAFA DENİZLİ KARAR VERECEK”
Menajer Özdoğan, Aydın’ın futbol hayatına Beşiktaş’ta devam edip etmeyeceğinin kararının artık Mustafa Denizli’ye ait olduğunu da sözlerini ekledi. Özdoğan şöyle konuştu:
“Biz artık Mustafa Denizli'den de büyüklük bekliyoruz. Her futbolcu Bursaspor’dan daha iyi bir teklif varsa onu değerlendirmek ister. Aydın Bursaspor’da oynamayacaktı ve Trabzonspor’da oynayacaktı. Bu da olmadı. Umarım Mustafa Hoca A takımda Aydın’a görev verir. Aydın Beşiktaş’ta oynarsa A Milli Takım'a kadar yükselecektir. Aydın futbolu ile konuşmak istiyor.”
GENÇ OYUNCU VE MENAJERİ BEŞİKTAŞ NEVZAT DEMİR TESİSLERİ'NE NOTER İLE BİRLİKTE GELDİLER
Kadir Özdoğan, antrenmana noter ile gelmelerinin sebebini ise şöyle açıkladı:
"Biz kendimizi garanti altına almak için noterle geldik. "Aydın antrenmana gelmiyor" söylentisinden kurtulmak için noterle geldik. Aydın Beşiktaş’ın futbolcusudur ve A takım ile antrenmanlara çıkacak. Umarım durumunda bir değişiklik olmaz.”


bence yarınki maçta aydınlailgili tezahürat yapılmalı ki tepkiyi anlasınlar iyice
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla