Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2009, 09:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kartal tura çıkıyor

İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanarak büyük avantaj yakalayan Beşiktaş, Antalyaspor bir kez daha yenerek Fortis Kupası´nda ilk 4´e kalmak istiyor.

Nobre oynamayacak
Sezonu çifte şampiyonlukla kapatmayı hedefleyen Siyah-Beyazlı ekip, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Antalyaspor’u İnönü Stadı’nda ağırlıyor. Deplasmandaki ilk karşılaşmayı Bobo’nun biri penaltıdan olmak üzere attığı iki golüyle kazanan Beşiktaş, seyircisi önünde yine galip gelerek yarı finalist olmak istiyor. Ev sahibi ekipte belindeki sakatlığı devam eden Mert Nobre oynamazken, konuk takımda da Mustafa, Burak ve Orhan takımdaki yerlerini alamayacak.
Ernst mü, Cisse mi?
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, yeni transfer Ernst’e bu maçta şans vermesi bekleniyor. Cisse’nin ilk 11’de tercih edilmesi durumunda Alman futbolcunun ikinci yarıda sahaya sürüleceği belirtiliyor. Siyah-Beyazlı ekip, her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgilerde yarı finale yükselen taraf olacak. 2-0’lık konuk takım galibiyetinde maç uzatmaya gidecek. 3-1, 4-2 ve daha gollü iki farklı Antalyaspor galibiyetlerinde ise Kara Kartal kupaya veda edecek.

BEŞİKTAŞ
Hakan
Toraman
Zapotocny
Gökhan
İ.Üzülmez
S.Kurtuluş
Ernst (Cisse)
Yusuf
Ekrem
Holosko
Bobo

ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Yalçın
Musa
Şenol
Ali Zitouni
Ertuğrul
Korhan
Fatih
Tita
Serge

STAT:
BJK İnönü
YAYIN:
BJK Lig TV
SAAT:
20.30
HAKEMLER:
Bülent Yıldırım Gökhan Memişoğlu Mustafa Sönmez

Maça ilgi büyük
Siyah-Beyazlı yönetim, son gerçekleştirdiği Fabian Ernst transferinin ardından bugünkü maça büyük ilginin olmasını bekliyor. Bilet fiyatları, 25 ilâ 250 TL arasında değişiyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla