Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2009, 23:26   #5
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çıplak gözle ilk yarının en kötü isimleri Yusuf ve Serdar Özkandı. Günn en iyisi Ernst ti bu tip mücadele eden sert adamlara ihtiyacımız var. Malzesef Cisse de çok kötü bir gün çıkardı. Tello da etkisizdi.

Tello kornerleri artık baygınlık vermeye başladıi delgado girdi 2 korner attı biri gol oldu. Beşiktaş takımı Türkiyenin en çok korner kullanan takımı ama kornerden bir golü yoktu bugün bir tane oldu.

Yalnız gol atamadık falan filan ama, Beşiktaş takımı bu trabzon takımından gol yemeyezdi pisi pisine yedik bir gol yemememiz gerekiyordu. Yazık oldu.
Katılıyorum abi, özellikle de Tello konusuna...Bu adammın gücü kalmamış, yetiştiremiyor topu, bütün duran topları kötü kullandı, boşuna umutlandırdı...Maçta gözüme çarpan 2 oyuncu vardı, Ernst ve Deli İbo...İkisi de iyiydi bence, Sivok da bazı pozisyonlarda hata yapsa da o da iyiydi...Denizli'ye gelince, maçtan önce eğer tek forvetle çıkarsak bizim bu maçı almamız imkansız demiştim, mucize lazım demiştim, sonuç ortada, ilk yarı sonucu daha doğrusu!..İnönü'de oynuyoruz, rakip 6 puan önümüzdeki Ts...Kazanmaktan başka çaremiz yok, Ts ise yenilse bile bir şey olmayacak, biz tek forvetle çıkıyoruz, Ts ise çift forvet...Fazla konuşmaya gerek bu yüzden...Bide G.Zan'ı oynatıp da Zapo'yu kulübede tutan zihniyeti anlamam mümkün değil!..
Denizli çığrından çıkmış, benim desteklediğim adam bu değildi!..Kafasına bir şey düşmüş, çok bilmiş spor yazarlarından bir şeyler mi alıntı yapmaya çalışıyor veya da, çift ön libero tek forvet gibi!..Denizli kendin ol, başka bir şey istemiyorum senden...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla