Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2009, 09:43   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
trabzonspor kalemize bir kere geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma hakkında söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade ederek, "Trabzonspor bir kere kalemize geldi ve gol attı. "

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma hakkında söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade ederek, "Trabzonspor bir kere kalemize geldi ve gol attı. Beşiktaş bugün bu ligin en yüksek tempoyla futbol oynayan takımıdır. Oyunun büyük bir bölümünü rakip cezaalanı önünde oynadığımız bir maç. Bir büyük takım karşısında ancak bu kadar üstün oynanabilir. Bugün oynayan ekibimi, gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyorum. Trabzonspor'un galibiyetine hiçbir güç olur vermezdi. Neticede 2 puan kaybettik. Takımım bu görüntüsüyle, kaybedilen puanları çok kolay telafi edecek güçte olduğunu göstermiştir" diye konuştu.
Denizli bir soru üzerine, kimsenin, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında bu kadar üstün oynayacağını beklemediği maçta kendisinin böyle olacağını düşündüğünü vurgulayarak, "Trabzonspor'un, oyunun hiçbir alanında üstünlüğü yoktu. Kalemize bir kere gelebildiler. Oyunu rakip kaleye taşıyan bizdik" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla