16-02-2009, 13:49
|
#1 |
Tecrübe Puanı: 22   | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Bende seninkinden ediyorum abi...Sen Rüştü, Nobre gibi oyuncuların düşmanısın, onlar ağzıylan kuş tutsa aynı şeyleri söyleyeceksin, eleştireceksin, Rüştü penaltı kurtarsa Nobre Hattrick yapsa alkışlamayacaksın, yine kötü yine kötü diyeceksin...Önyargıylan yaklaştığın için bu oyunculara, ne desek boş artık...
Bobo'nun tek forvet oynadığı maçları da gördük, Konya maçını izledin mi bilmiyorum...Tek forvet oynamak çok zordur, her futbolcu oynayamaz, bizim takımdada o tip bir oyuncu yok, ama illa yaratacaksak Nobre'den yaratırız, kötünün iyisi diyebileceğimiz o'dur çünkü...Bobo'nun oynamasını bende istiyorum, ama bu sistemde oyantılacaksa hiç oynamasın, Bobo'ya yazık olur, eriyip gider stoperler arasında... | valla simdiye kadar ne rüstü penalti kurtardi nede nobre hatrick yapti bunlar hayal ürününden baska bisey degil...ama sana garanti veriyorum vede adim gibi eminim bundan tamam bobo tek forvet oynayacak futbolcu tipi degil ama nobreye verilen sans boboya verilseydi tek forvet olarak diyorum ( ben tek forvet oynamaya karsiyim zaten ) NOBRENIN IKI KAT DAHA FAZLA GOL ATACAGINA...sence haklimiyim haksizmiyim bana mantikli bir cevap ver.. konya maci diyorsun adam yedekte oturmaktan ne yapsin 1 macla degerlendirdin hemen adami...hem yusufun oynadigi bir takimda orvetlerin gol atmasi bence hayal gibi birsey.... |
| |