Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2009, 18:52   #6
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kura çekimi sonrası görüşler ise şöyleydi:

Menajerimiz Burak Bıyıktay, kupaya katılan bütün takımların çok güçlü olduğunu kaydederken; ''Efes Pilsen ile daha yeni oynamıştık, buna alışığız. Herkes için hayırlı olsun. İnşallah iyi maçlar çıkar ve izleyenler iyi basketbol görürler. Bizim hedefimiz kupayı almak ama zorlu rakipler var'' dedi.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, bir hafta içinde Beşiktaş Cola Turka ile iki kez oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Birbirine denk takımlar var. 3 maçta iyi performans gösteren kupayı alıyor. Biz katıldığımız her kupayı almak istiyoruz, orada da bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum.''

Antrenörümüz Hakan Demir, geçen sene de iki takımın kupanın çeyrek finalinde eşleştiklerini hatırlatarak; ''O tarihte Beşiktaş Cola Turka iyi durumda ve liderdi, bu kez Efes Pilsen lider. O zaman Efes Pilsen, Beşiktaş'ı elemişti. Biz bu sene bu durumu lehimize çevirmek istiyoruz. Yolumuza devam edeceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Kaptanımız Haluk Yıldırım ise; ligde Efes Pilsen'in bir mağlubiyetinin bulunduğunu vurgulayarak, cuma günkü maçta rakiplerine ikinci yenilgisini tattırmak istediklerini söyledi..

Bu arada 2.5 aydır maaşlarını alamayan oyuncularımızın bu zorlu karşılaşma öncesinde antrenmana çıkmayarak yönetimi protesto etmeye hazırlandıkları basına sızan haberler arasında..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (16-02-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla