Konu: sorun nerede
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2009, 09:22   #45
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Walla ben de hocadan başkasına sallayacak bişey göremiyorum Abi..

Yusuf'un, Serdar'ın topları ezmesi..Toramanın hücum konusunda hiç bir etkide bulunmaması..Araya atılan topta savunmanın hata yapması..Kornerlerin %80ninin öndireğe veya direk rakibe atılması..

Bu saydıklarımda sadece oyuncuların hatası yok bence..Direk hocanın etkisinden kaynaklanan sorunlar bunlar... ==>>

Sezon başından beri her maç oynayan savunmacını yerine Gökhanı alarak kenarda bırakırsan, takımdaki tek sağ beki kulübede tutup yerine hücum etkisi 0 bile değil eksilerde olan bir stoperi oynatırsan, geldiğinden beri hiç bir olumlu sinyal vermeyen ve daha önce bi çok kez büyük takımın futbolcusu olmadığını kanıtlayan bir adama oyun kurma ( 10 numara ) görevini verip ondan medet umarsan, hiç bir büyük maçta kendini gösteremeyen Serdar'ı mevkisiz bir şekilde sahaya sürersen, Rakip çift forvetken sadece Nobreyle gol aramaya kalkarsan; sonuç en iyi bu olur yani.. Dolayısıyla Denizliye de sallanacak çok şey var bence.. Ortada herşey..

2.yarıdaki 11 maça başlasaydı, sonuç çok daha farklı olurdu..Ama yok biz anadolu takımyız ya; kendi evimizde ligin en iyi takımını önce durdurup sonra vurma planı yapıyoz.. Bu kadar da düşkünüz..Bu kadar saçmayız.. Al işte sonuç ortada..Önce durduramadk..Sonra da vuramadk dolayısıyla..

Oynanan futbolda Fabian Ernst'in ve Sivok'un %50-60 dolaylarında emeği var.. Onlar olmasa cidden düşünemiyorum takımın halini..

Ama bence hiç bişey aldatmasın..Yarın Konya deplasmanına gitsek sonuç yine geçen haftakinden farklı olmaz..İstediğin kadar baskılı oyna; skora gidicek pozisyonları bulamazsan heleki deplasmanda galibiyet zor oluyor..
Senin mantığına göre oyuncular kötü oynarsa hoca suçlu ama Ernst ile Sivok iyi oynayınca kendi katkıları..İlginç bi tespit..Bu yorumun hocaya karşı art niyetli olduğunnu gösterir..

Maçın ilk 15 dakikasında ki Baskı ve genel olarak 90 dakikada ki oyun hiçte durdurmaya yönelik falan değildi katılmıyorum..Erken golü bulabilmek için herşeyi yaptılar..ama dediğim gibi hatta 2 senedir söylediğim gibi bireysel beceriksizlik ve hucum organizasyonlarımızı bir türlü geliştirememiz...

Zapoyu neden kestiğini bende anlamadım..Ama yerine oynayan Gökhan Zan'ın son haftalarda ki performansı göz ardı edip haksızlık yapmayın..Son haftaların en başarılı oyuncuların başında MİLLİ stoperimiz..

Yusuf tercihini baştan beri anlamış değilim.Bu takımın Yusufa ihtiyacı yok..Ama maçtan öncede yazdım..Hoca Bu tip adamlardan vazgeçmiyor..Kendi tercihi..Bu tercihi sonrası Tek forvet oynayacak olmamızı da eleştirmiştim..Bu takım tek forvet falan oynayamaz..Burdaki eleştirler sonuna kadar haklı..

Holosko ve Ekremin yokluğunda oyunda serdarın ilk 11 başlaması gayet doğal..Bu oyuncu çok formsuz..Bu çocuktan çok ümitliydim ancak bu gidişle bu takımda barınamayacak..Hocanın Serdara güvenip forma vermesini yanlış bulmuyorum..Ayrıca sol ve sağ çizgide yani olması gereken yerde oynadı..Ama berbattı..

Haftaya Antep maçının Konya maçı gibi olmamasının bir garantisi yok..Takım ve oyuncular çok istikrarsız..Hoca eleştirilecekse bu konuda eleştirilmeli..Tabi bunda takım tertibini oturtamaması büyük etken..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla