Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2009, 11:53   #16
burock fun
pıηćıя
 
burock fun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şahan Gökbakar; halkın neye güleceğini, neye gülmeyeceğini gayet iyi biliyor..Belli gerçekler var cidden..Belden aşşağı, argo barındıran eprilerin gülünebilitesi daha yüksek bu ülkede.. Çıkıp her esprinin analizini yapacak olursak; bu ülkede güldürecek pek adam kalmaz hani..O yüzden o an izlerken gülüyosan sorun yoktur bence..

Ama haklısın dediklerinde..Sonuçta tamamiyle zeka ürünü, " güldürürken düşündüren " cinsten espriler daha iyi olur tabiki.. Ama bu sefer de çoğunluk o tür esprilerden bir mana çıkaramayacak ve sanatsal, zekasal değeri hiçe sayıp; boşa para verdim diyecek..Olaya burdan da bakılmalı bence..
Sende dedikLerinde hakLısın, zaten beğenenLer çoğunLukta ama bence hiçbir sanatsaL değer taşmıyor bu fiLm..Bazı sahneLerde bende güLdüm, güLmedim diyemem..EspriLerinin anaLizini yapmıyorum tabi ama şöyLe bişey var ben sadece güLdüm.. güLdükten sonrada durup düşünmek, '' vay be '' demek isterdim açıkçası İLki bundan daha fazLa tat vermişti ..Demek ki beLaLtı çaLışmasada espri üretebiLiyormuş Şahan Gökbakar Bu benim görüşüm tabi..
__________________
AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ...

~


Konu burock fun tarafından (17-02-2009 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir..
burock fun Ofline   Alıntı ile Cevapla