Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2009, 17:43   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham Milan'da kalacak mı?

Click the image to open in full size.


Serie A takımlarından AC Milan'nın asbaşkanı Adriano Galliani, İngiliz futbolcu David Beckham'ın durumunun Cuma günü netleşeceğini söyledi.

Galliani, yarın UEFA Kupası'nda Werder Bremen ile karşılaşacak AC Milan ekibi ile Almanya'ya hareketinden önce havaalanında gazetecilere açıklama yaptı. Devre arasında ABD'nin Los Angeles Galaxy Kulübü'nden kiraladıkları yıldız futbolcunun durumuna ilişkin bir soru üzerine Galliani, "Cuma, Beckham için bir karar günü olacak. Oyuncumuzun kalmasını istiyoruz, bekleyip göreceğiz" dedi.

Kiralık olarak geldiği AC Milan ile sözleşmesi 9 Martta sona erecek olan Beckham, AC Milan yöneticilerinin de onu istemesi üzerine, kulübü Los Angeles Galaxy'e dönmek istemediğini bildirmişti.

Los Angeles Galaxy Kulübü de geçen hafta "kırmızı-siyahlı kulübün tatmin edici bir öneri sunmaması" nedeniyle transfer görüşmeleri için tanınan sürenin dolduğunu açıklamıştı. İngiliz yıldızın sözcüsü Simon Oliveira ise ABD kulübünün açıklamasının tersine, futbolcunun AC Milan'a transfer olasılığının, bu hafta içinde netleşeceğini iddia etmişti.

AC Milan yöneticileri de 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu alma umutlarının hala sona ermediğini kaydetmişlerdi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla