Konu: Shikabala
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2009, 23:28   #45
mrve_bJk
jet Lee'm...

mrve_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sezon sonu çok transfere gerek yok bence. yerlilerden mehmet topuz ve sola caner erkin, cisse'nin yerine çok iyi bir yabancı alınsa yeter. he bir de batuhan karadeniz geri dönsün.

mehmet topuz alınamazsa yerine murat ceylan olabilir. orhan sam da iyi bir oyuncu hem de kendisi bjkli diye biliyorum, sağ beke iyi bir alternatif olabilir. ama alınmasa da öyle çok üzülünecek bir oyuncu da değil doğrusu.
Orhan'ı bilmiyorum ama Murat Beşiktaşlı Bence Orhan sağ beke alternatif olmaz banko oynar. Çünkü elimizde daha iyisi yok. Yerli olarak da Gökhan Gönül'den sonra bence ligin en iyi sağ beki. Ümit milli takım kaptanı biliyorsundur zaten ama Sabri'lerden fırsat gelmez ona milli takım için.

Bende fazla yabancı alınmasını istemiyorum. Hatta hiç alınmayadabilir. Kadromuzda geniş olduğuna göre, az ama öz direkt oynayabilecek oyuncuların alınmasından yanayım, katılıyorum yani fazla transfere gerek yok.

Caner gelmeyeceğini söylemişti Türkiye'ye. Mustafa Denizli de gurbetçi bir sol bek ve kaleciyle görüştüklerini. Gerçi kendisi giderse transferin yalan olma ihtimali de var.
.....

Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.

mrve_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla