Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
senin verdiğin istatiski bilgilere göre de sene başına 13-14 maç ortalamayla oynamış. kaçı ilk 11 acaba o da belli değil... çoğu ilk 11 değil yani 90 dk değil eminim bundan. bu da taraftarın sevgilisi olmaya yetecek bir performans değil açıkçası. bu sitede ne kadar doğrudur bilemiyoruz tabi.
wikipedia'ya gelince. türkçe wikipedia da tello sportinde 111 maç oynamış 6 gol atmış, ingilizce wikipedia da ise 137 maç 46 gol  almanca versiyonunda ise 137 maç 6 gol. yani demekki wikipedia tamamen hikaye. hatta değeri de 47.6 milyon €  wikipedia'ya inanmayın...
tello sol bek değildir, beşiktaş'ın da ihtiyacı sol açık değildir o kadar... |
abicim yannız duruma baktım da harbi komedi sen 10 maç dedin ben 20 maç dedim 92 maç oynamış işte toplamda siteye göre ortalaması 15 falan oluyo işte tam ortası, açık bek derken kanatta ortaklaştık en azından bişekilde ortayı buluyoz

ya neyse bu istatistikler bilmem neler falan kafamı şişirdi taraftarın sevgilisi değilse de klüp için çok önemli bir oyuncuydu öle sallamadıkları bi oyuncu olsa sözleşme yenilemedi die bu kadar üzülmezler. Biz mesela i.üzülmez sözleşme imzalayacam diyip imzalamasa noluyo sana hüleaa die ayağa kalkmayız di mi alacağın olsun der geçeriz. Adamlar tello dan hala birşeyler bekliyorlarmış ki gitmesine bu kadar bozulmuşlar sırf dediğinin aksini yaptı diye ortalığı bu kadar velveleye vereceklerini sanmıyorum.
tello sol bek değildir tamam o konuda kusura bakma ama etkili bi hücumcu da deildir bu konuda fikrimi değiştirmem çok faydalı bir oyuncudur ama açıkda telloyla büyük işler yapamayız. Dünyadaki büyük takımların da türkiyedeki rakiplerimizin açık bölgelerine bakarsanız hepsi adam eksiltebilen hızlı oyunculara sahipler ama bizde böyle bir oyuncunun eksikliği kesinlikle var. Beke de ihtiyacımız var açığa da ihtiyacımız var ve senin dediğin gibi caner m.topuz açık için ii alternatifler.