Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
abicim yannız duruma baktım da harbi komedi sen 10 maç dedin ben 20 maç dedim 92 maç oynamış işte toplamda siteye göre ortalaması 15 falan oluyo işte tam ortası, açık bek derken kanatta ortaklaştık en azından bişekilde ortayı buluyoz   ya neyse bu istatistikler bilmem neler falan kafamı şişirdi taraftarın sevgilisi değilse de klüp için çok önemli bir oyuncuydu öle sallamadıkları bi oyuncu olsa sözleşme yenilemedi die bu kadar üzülmezler. Biz mesela i.üzülmez sözleşme imzalayacam diyip imzalamasa noluyo sana hüleaa die ayağa kalkmayız di mi alacağın olsun der geçeriz. Adamlar tello dan hala birşeyler bekliyorlarmış ki gitmesine bu kadar bozulmuşlar sırf dediğinin aksini yaptı diye ortalığı bu kadar velveleye vereceklerini sanmıyorum.
tello sol bek değildir tamam o konuda kusura bakma ama etkili bi hücumcu da deildir bu konuda fikrimi değiştirmem çok faydalı bir oyuncudur ama açıkda telloyla büyük işler yapamayız. Dünyadaki büyük takımların da türkiyedeki rakiplerimizin açık bölgelerine bakarsanız hepsi adam eksiltebilen hızlı oyunculara sahipler ama bizde böyle bir oyuncunun eksikliği kesinlikle var. Beke de ihtiyacımız var açığa da ihtiyacımız var ve senin dediğin gibi caner m.topuz açık için ii alternatifler. |
eyw kardeşim. iyi efendi bir insansın belli. seni bozmak için falan da yazmıyorum bende burda zaten. baya bir futbol bilgin ve ilgin var belli. ama sen de gidip bu takımda eksik olarak öncelikle tello'nun oynadığı orta sahanın solunu görürsen millet ne yapsın?
bu takımda senelerdir üzülmez'in adam gibi bir alternatifi olmadı. 50 kere bindirme yapar 1 tane adrese orta yapamaz. aynı son trabzon maçı gibi.
kardeşim düşünebiliyor musun bu takıma recep çetin'den sonra gerçek bir sağ bek gelmedi. türkiyenin en iyi altyapısı bizde diye basbas bağıran dallamalar bir tane sağ bek çıkaramadı alttan.
orta saha da bir ernst var tam bir DMC önünde yusuf veya delgado var tam bir AMC. bu ikisinin bağlantısnı yapacak klas bir ortasaha oyuncusu lazım. yani appiah tarzında daha önce dediğim gibi. o da aurelio ile alex arasında süper bir kö
prü vazifesi görüyordu. aksi taktirde DM iyice geriye gömülüyor. takım 5 defans 5 forvet gibi oluyor.
nobre kaç maçtır gol atamıyor bobo da gidecek mi kalacak mı. at gibi holosko ayakta duramıyorken.. tek eksiğimiz tello mu???
yusuf mu delgado mu ? ben olsam ikisini de oynatmam şahsen..
tek eksik tello mu???
eyw..
bu arada forvet ile santrafor veya striker da farklı şeylerdir. forvet oyuncusu kesinlikle statik değildir yani ilerde beklemez. sandığın gibi forvet diyince 3 kişi ilerde top bekliyo şeklinde değildir yani. ortasahadan aldığı topları ileri taşır. santrafora yardımcı olur. Arif Erdem'in forvet Hakan Şükür'ün santrfor olması gibi. arif de sağ forvettir. su an barcelona da henry sol forvet messi sağ forvet etoo da santrfor. ama mesela giggs veya beckham açık oyuncusudur.