Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2009, 00:33   #23
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya ben kendi adıma konuşmadım abicim neden bu kadar kötülendiği konusunda bir düşünce belirttim yoksa ben de cisse nin abartıldığı kadar kötü bir performans gösterdiğini düşünmüyorum son ts maçında biraz kötüydü doğru ama çoğu zaman bu adam oynadığında görevini iyi denebilecek şekilde yerine getirmiştir. Ama biraz ekstra işler yapması lazım sanki çünkü yabancı olarak alınan bir oyuncudan herkes sonuca yönelik işler de bekler. Ne bilim cisse tekniği olan bir oyuncu aslında istese hücuma daha iyi destek verebilir ama o sürekli kolaya kaçıp ben görevimi yapayım da gerisi beni ilgilendirmez modunda. Yani ara paslarla gol pozisyonları yaratabilecek tekniğe sahip mesela cisse ama hep kolay paslar tercih ediyor. Ya da ne biliyim uzaktan biraz daha etkili şutlar çekebilse ya da uzun boyunu kullanıp duran toplarda etkili olabilse falan bunlar şu an aklıma gelenler. Yani sadece bölgesini savunup en yakınındakine pası atıp gerisine karışmam tarzı oyunu biraz aşmalı cisse ki ernst bunun nası yapılacağını hafta sonu gösterdi.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla