Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2009, 09:48   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
denizli iki hafta öteledi

Daha önce ‘26. haftada lider oluruz´ diyen Mustafa Denizli, beklenmeyen puan kayıplarını öne sürerek zirve tarihini 28. hafta olarak yeniden belirledi.

Yönetimle konuştu
Ertuğrul Sağlam’ın ayrılmasının ardından ligin 7. haftasında ‘şampiyonluk parolasıyla’ Siyah-Beyazlı ekipte göreve başlayan Mustafa Denizli, zirveyi ele geçirme tarihini iki hafta öteledi... Daha önce ligin 26. haftasında liderliğe yükseleceklerinin açıklayan tecrübeli hoca, beklenmedik puan kayıplarının ardından zirveye oturacakları tarihi yeniden belirledi: 28. hafta... Trabzonspor maçı sonrasında yönetimle bir araya gelen Denizli, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
‘İnancım daha arttı’
“28. haftada liderlik koltuğuna oturur, bir daha inmeyiz. Şampiyonluğa olan inancım, imza attığım günden iki kat fazla. Bu takıma güveniyorum. Bireysel hatalarımızı asgariye indirdik. En önemlisi orta alanda yapılan pas hatalarıydı. Bu konuda önemli mesafe kat ettik. Artık sadece çok koşar gibi görünen bir takım değiliz. Belki eskiye oranla az koşuyoruz, ama mücadele gücümüz arttı. Bütün eforu 90 dakikaya yayabiliyoruz. Bunu Trabzonspor karşısında gösterdik. Arkası gelecek
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla