Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2006, 01:36   #189
pasadena_1903
Guest
 
pasadena_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

31 Temmuz 2006 Ze Roberto garanti istedi



Tigana’nın alınması için onay verdiği Ze Roberto, Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma ve garanti istedi. Siyah beyazlılar kaynak bulabilirse bu transfer gerçekleşecek.

BEŞİKTAŞ, Ze Roberto transferinde sona yaklaştı. "Sola adam istiyorum" diyen teknik direktör Jean Tigana’nın çağrısına kulak veren siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu ve kongre üyesi Celal Kolat, önceki akşam Brezilyalı yıldız Ze Roberto ve menajeri ile Franfurt’taki Sheraton Oteli’nde tekrar bir araya geldi.

Bayern Münih’ten ayrılan ve bonservisi elinde olan Ze Roberto’nun Beşiktaş’ın teklifine olumlu yaklaştığı, ancak yıllığı 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma ve garanti istediği öğrenildi.

Adı daha önce de gündeme gelen, ancak Ze Roberto’nun yerine Delgado’yu tercih eden Tigana’nın tavrında yumuşama olduğu ve Brezilyalı futbolcunun transferine yeşil ışık yaktığı belirtildi. Ze Roberto’nun yüksek maliyeti nedeniyle temkinli davranın siyah beyazlıların bu transfer için sponsor aradığı, bunun için yarın iki toplantı yapacağı çözüm bulunması halinde Brezilyalı yıldızın salı günü İstanbul’a getirilip sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Öte yandan Tigana’nın transferi için onay verdiği bir diğer Brezilyalı futbolu Gustavo Nery için Beşiktaş, kulübü Corinthians’a yeni bir teklifle gitti. Corinthians’la 2009’a kadar sözleşmesi olan bu oyuncu için siyah beyazlılar, "satış opsiyonlu 1 yıllık kiralama" formülünü düşünüyor.


Kaynak: Hürriyet