Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2009, 14:16   #22
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında eşleşme ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, hem yarı finalde Ankaraspor'u yenmek, hem de kupayı almak istediklerini söyledi.
Öner, Ankaraspor'un iyi ve istikrarlı bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Ligde üst sıralarda yer almaları da bunu gösteriyor. Ayrıca ligde İstanbul'da bizi yenmişlerdi. O maçta iyi mücadele verememiştik. Zaten yarı finaldeki takımlar zorlu maçlar sonrasında buraya geldi. Bu bakımdan rakip fark etmiyordu. Ankaraspor ile 3 tane iyi maç yapacağız'' diye konuştu.
Türkiye Kupası'nın Fortis adını aldığından beri bu kupayı üst üste 2 defa kazandıklarını hatırlatan Kenan Öner, ''Geçen sene yarı finalde şanssızlık nedeniyle elenerek 3. kez alma fırsatını kaçırmıştık. Bu sene finale kalıp 3. kupayı almak istiyoruz'' dedi.
-KARAYEL İDDİALI KONUŞTU-
Beşiktaş'ın yarı finaldeki rakibi Ankaraspor'un basın sözcüsü Cenk Karayel ise iddialı konuşarak kupayı alacaklarını söyledi.
Yarı finale gelene kadar kupayı alacaklarına inandıklarını ifade eden Karayel, şöyle konuştu:
''Bu kupa bizim olacak, buna inanıyorum. Bunu başaracak güce sahibiz. Güzel futbol oynamaya devam edeceğiz. Personelimizden, başkanımıza kadar hepimiz buna inanıyoruz. Kupayı, kaptanımız Hürriyet'in kaldıracağına inanıyorum. Bunun için yoğunlaştık. Kurada kimin çıkacağı önemli değildi. Önümüzde 270 dakika var, inşallah kupayız kazanırız.''
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla