Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 15:41   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unhappy Beşiktaş'ı sıkıntı bastı!

Click the image to open in full size.
Turkcell
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçı kazanarak 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligdeki Antalyaspor ve Denizlispor galibiyetlerinin ardından Konyaspor ve Trabzonspor ile berabere kalarak son 2 haftada 4 puan kaybeden siyah-beyazlı ekip, yarınki mücadeleyi kazanarak hem yeniden galibiyet sevinci yaşamak, hem de kaybettiği puanları telafi etmeyi hedefliyor.
Siyah-beyazlı ekipte, bu zorlu mücadele öncesi sakatlıkları bulunan Holosko ve Ekrem'in ardından Delgado'nun da sakatlanması ve kadroda yer almayacağının açıklanması teknik heyeti sıkıntıya düşürdü.


İtalya'daki tedavisinin ardından uzun bir süre sonra Trabzonspor karşısında 45 dakika görev alan Delgado, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Delgado'nun yokluğunda Gaziantepspor karşısında yine Yusuf'u ilk 11'de oynatması bekleniyor.
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasının açılışını yapacak Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki maç, Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.


-6 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA-
Gaziantepspor maçı öncesi Beşiktaş'ta 6 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
Siyah-beyazlılarda sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Edouard Cisse ve Mert Nobre, Gaziantepspor maçında sarı kart görmeleri halinde 22. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu gandalfzeze tarafından (19-02-2009 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla