Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 21:02   #26
kartalice06
herkes sever biz taparız

kartalice06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bruschaga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin ertugrul saglam gitmemiste olsaydi tablo simdikinden daha iyi asla olmazdi.bu bircok besiktaslinin fikri.sayin saglam zaten besiktasin daha büyüklügünü bile kavrayamamisti,halbuki 6bucuk 7yil besiktasimizda oynadi ama besiktasin büyüklügünü hic görememis.
kayserisporun basinda iken kayserispora transfer etmek icin izlemis oldugu higuen,cisse,diattayi besiktasa geldikten sonra israrla transfer etmek istedi ve nitekim bir dedigi iki edilmeyen sevgili hocamizin istedigi oldu.yukarida arkadasin biri güzel yazmis,juventusun ve italya milli takiminin stoperini veto edip israrla diattayi aldirtti,ingiliz milli takiminin santraforunu veto edip israrla 1,60lik higueni aldirtti.bakin arkadaslar kayserisporu vede kayserisporun oyun sistemini ve oyuncu kalitesini besiktasla ayni zanneden ve kayserispora sistemine uygub olduklari icin aldirmak isteyen sonrada o oyunculari besiktasa transfer ettiren hoca nasil olurda besiktasin büyük hocasi olabilir.elbette bu takim 8de yiyecek 5te yiyecek.ricahrdinyhoyu hicyere harcadi.uzun lafin kisasi,heryaptigini gectim gecen sezonun sonunda yani yenisezonun öncesinde acilen bir sag acik ve solbek araniyordu,seric daha alinmamisti.sayin saglamin verdigi raporda transfer etmelerini istedigi oyunculari görünce kanim kurudu.solbeke eski erciyesli simdi ise genclerbirliginde oynayan ergün teber,sag kanat icinde kayserispordan mehmet eren.bu isimlerde listede ilk siradaki isimlerdi.anlayacaginiz mustafa denizli basarisiz takimi hala oturtamadi ama 16ay besiktasta hocalik yaptigi halde ertugrul hocada bu takimi takim yapamadi,istikrari saglayamadi.ben sayin saglamin gittigine sevindim halada seviniyorum.iyiki gitmis.varsin mustafa denizli basarisiz olsun önemli degil enazindan mustafa denizliden birsey bekledik vede alamadik.
Not.besiktasi cok sevdigini söyleyen sevgili ex hocamiz sayin saglam,hic dikkat ettinizmi ben besiktasliyim hic dedimi?hic duydunuzmu?eyer duyan veya gören varsa bana kaynagini bildirsin.ertugrul saglam kayserisporu calistirirkende besiktastaykende okadar soruldugu halde ´BEN BESiKTASLIYIM demedi,sadece besiktasi seviyorum dedi.ertugrul saglamin besiktasli olmadigini zaten iyibiliyorumda ben sizlerinde bunu bilmesi icin yazdim.hepinize saygilarimla
bu durumdan daha kötüde olmazdı