Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2009, 10:02   #1
edaks
Dişi Kartal
 
edaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Acılı baba kendini böyle yaktı!

Tekirdağ'da lösemi hastası oğlunun öldüğünü öğrenince valilik önünde kendisini yakan acılı babanın dehşet dakikalara bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Tekirdağ'da, ekonomik kriz nedeniyle işyerini kapatıp, ev ve iki otomobilini satmak zorunda kalan Abdülkadir Açar'ın valilik önünde kendisini yakması bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı. Tekirdağ Valiliği'nin yan sokağında bulunan bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Abdülkadir Açar önce minibüsünün içinde bulunan yatağı ve yedek lastiğini kendisini ateşe veriyor.

Dumanların yükselmesi ile birlikte valilik önünde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ediyor. Camı kırıldıktan sonra kapıları açılan minibüsün içinden inen Abdülkadir Açar bir anda alevlerin içinde kalıyor. Çevrede toplanan kalabalık ise büyük panik yaşıyor.

Bu sırada ekip otosundan yangın söndürme tüpünü alan polis ekipleri Abdülkadir Açar'ın üzerini kaplayan alevleri söndürüyor. Daha sonra ise Abdülkadir Açar, olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılıyor.

Click the image to open in full size.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
edaks Ofline   Alıntı ile Cevapla