Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2009, 16:06   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Filmin sonu geldi'

Click the image to open in full size.Dış sahadaki maçların korku filmi gibi geçtiğini belirten Beşiktaş´ın yıldızı Bobo, "Bu film Gaziantep´te bitecek. Bu sıkıntımıza 3 puanla noktayı koyacağız" dedi.

‘Saygı duyuyoruz ama...’
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, deplasman fobisine Gaziantep’te son vereceklerini iddia etti. FANATİK’e çarpıcı açıklamalarda bulunan genç golcü, “Dış sahadaki maçlarımız, korku filmi gibi geçiyor. Sonunu herkes büyük merakla ve gergin bekliyor. Gaziantep karşısında kazanıp, bu sıkıntımıza son vereceğiz. Elbette kolay olmayacağını biliyoruz, rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

‘Oynamak istiyorum’
Her hafta engellerin zorlaştığını kaydeden Bobo, sözlerini şöyle noktaladı: Her maçımızı ayrı ayrı düşünüp, ona göre plan yapacağız. Bu maç bizim açımızdan çok önemli. Kazanıp, rakiplerimizin durumunu bekleyeceğiz. Yedek kalma konusuna gelince... Kimsenin sözleşmesinde, ‘Banko oynar’ diye bir madde yok. Ben de oynamak istiyorum ve kendimi formda buluyorum. Tek yaptığım, her maç banko oynayacakmış gibi hazır olmak” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla