Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2009, 23:49   #29
dilek_im

dilek_im - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
beşiktaşkımm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sözün bana gittiğini hissetimiyi de beni yanlış anladınız ya diğerlerine engel olmak gibi birşeyden bahsetmedim yanlış hatırlamıyorsam.Şunu unutmayalımki o filmi izleyen bir çok çocukda vardır.Bu şekilde mi örnek olucaz gelecek nesillere...Sen o filmi izledikten sonra nasıl etkilenmişsen 7-10 yaşlarındaki çocukda etkilenicek ve artık o sözleri yinelemeye başlayacak.Sonrada sokakta gördüğümüz insanlar bel altı konuşuncada bir yan bakış fırlatıcaz.İşte geleceğimiz...Asıl gülünecek bu!(sürçü lisan etmişsem affetClick the image to open in full size.)
sözümm sana değildii.. genell olarakk söyledimm ben ama olsunn..) söylediğinn bazıı şeylerde haklısınn ama işte benim dediğimde toplumumuzdaa o bilinçç hala daha oturmmamışş neden bi filmden çıktıktan sonraa illa film gibi davranma gereği duyuyoruzz benimm anlayamadığımm buu ha çocuklarr dieceksin onlara nasıll engel olacağızz ee o işte artık ebeveynlere düşüyoo.. yanii bi filmm hayatımızı bu kadrr etkilemelimii gündemimizz bumu olmalıı diyorumm benn..!(sürçü lisan etmişsem affetClick the image to open in full size.)