Memnuniyet konusunda farklı düşünmüyoruz eminim. İki noktada memnun olursunuz ya da olmazsınız:
1- Skor: 3-0 ... Ben bu skordan memnun değilim diyecek kimse çıkmaz sanırım. İçerde dışarda rakip kim olursa olsun bu skor iyi skordur.
2- Oynanan futbol... İşte bu nokta ben memnun değilim diyenler çıkabilir ki zaten çıkmalıdır dünkü maçtan sonra.
Testi kırıldıktan sonra yol göstermenin manası olmaz. Galipken eksiklerimizi görmek önlemler almak zorundayız. Ben kendi adıma yazımda da belirttim zaten zor deplasmandı evet ama söylediğim noktalarda talih de bizden yanaydı bunu görmek gerek. Belediye maçında tersi olursa sizlerden de belli yorumlar geleceğini düşünüyorum. "Halı saha değil deplasman..." ya da "Madem öyle çık sen oyna..." sözlerini sizin de inanarak söylediğinizi sanmıyorum, şayet öyleyse futbol kritiğinin hiçbir manası olamaz. Oyuncuların stresi konusuna ise hiç katılmyorum bu konuda Hoze Morinyo'nun sözünü hatırlamanızı tavsiye ederim.
Benim söylediğim şey son derece açık. Çok iyi skorla deplasmandan galibiyetle döndük sevincimiz büyük lakin bu maçı kazanmış olmamız maçın özellikle ilk yarısını bize unutturmasın. Talih kuşu haftaya Belediye'nin başına konarsa dünkü futbol bizi kurtaramayabilir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |