Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
İbrahim Toraman sağ bek oynamaz..Her türlü iyi niyeti, olgunluğu, çalışkanlığına rağmen oranın adamı değil kesinlikle..Şimdi "dünkü asistini izlemedn galiba" fln diyenler olru..  İzledm ama bidaha izleyeceğimi sanmıyorum..1 kere olur yani..  Ayrıca Sivok-Zapo ikilisi oturtulmalı tandeme..Gökhan nekadar formda olursa olsun; yıllardır onun hatalarından bir ton gol yedk..En formda zamannda bile araya, arkaya atılan toplarda hep patladı savunma..Bu yüzden daha profesyonellere bırakılmalı o bölge..Ekrem'in de bir an önce dönmesi gerekiyor..Serdar Özkan'ın yerini alıcaktır büyük ihtimalle..Daha vermli olacağını düşünüyorum..Bunların dışında takım, diziliş, tercihler gayet iyi..  |
Aynen usta...Gol yemiyoruz belki ama bu savunmamızın sağlam olduğunu göstermez, rakip forvetlerin tam bi kazma oldukalrını gösterir bence..

..G.Zan-Sivok ikilisinde ısrar edilmemeli, G.Zan tam bi saatli bomba, dün de yaptığı hatalar vardı ama 3-0 olunca dile getirilmiyor, 2 kere kasaba gönderdiler adamı, bodozloma giriyor adam, yer tabii çalımı...Güven vermiyor bana, Zapo-Sivok ikilisi iyi işte, ne diye bozuyor hoca anlamadım, hava toplarında etkili diye mi, hadi anlarım rakipte 2.02'lik Koller olur da koyarsın G.Zan'ı, ama yokki, Antep takımında boyu 1.90 olan var mıdır ondan bile şüpheliyim...
Kaldıki iş boyda da değil, G.Zan'ın bacağına gelen Alex'e kafa vurdurttuğunu unutmayalım...Demek istediğim bir gün G.Zan başımızı yakabilir, bunun için şimdiden önlem almak şart...Toraman konusunda da hemfikirim zaten, sağ bek olmaz ondan, yaa Ekrem ya da Serdar kullanılmalı orda...Ama diğer tercihler ve dizilişde de sorun var gibi bence, Ernst-Cisse ikilisiylen olmaz bu iş gibime geliyor...İlk yarıda Cisse'nin adını 45'de duymuştum, sandımki 10 kişi oynuyoruz, kaçırdım mı kırmızıyı dedim, cidden yanii, adını duymadım, belki de spikerin mallığıdır bilemem..

..