Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2009, 17:42   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeşil sahada kalp krizi

GÜMÜŞHANE (İHA) - Yeşil sahalar bir kalp krizine daha sahne oldu. Ter idmanında kalbi duran Sürmenespor'un oyuncusu Sinan Yürük'ün kalbi hastanede çalıştırıldı.

Edinilen bilgiye göre Pazar günü Gümüşhanespor'la karşılaşacak olan Sürmenespor, bugün şehir stadyumunda ter idmanı yaptı. Isınma hareketleri sonrası futbolcular topla çalışmaya başladı. Bu sırada Sürmenespor'un golcü oyuncusu Sinan Yürük (28) arkadaşının yaptığı ortada topu göğsüyle durdurmak istedi. Topu göğsüne alan Sinan bir anda yere yığıldı. Futbolcunun yere düşmesi üzerine sahaya giren antrenör Mustafa Bankoğlu, oyuncuya ilk müdahaleyi yaptı. Sinan Yürük, kulüp aracıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götürülmek istendi. Kalbi durduğu belirlenen futbolcu daha sonra bölgeye gelen 112 ambulansı ile hastaneye götürüldü. Kalbi durmuş halde Gümüşhane Devlet Hastanesine getirilen Yürük'ün kalbi doktorların yaptığı müdahalenin ardından tekrar çalışmaya başladı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından sporcu Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Takımın golcü oyuncusu Sinan'ın yaşadığı kalp krizi futbolcu arkadaşlarını üzdü.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla