Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2009, 21:31   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hentbolcularımız Çeyrek Final Aşkına..

Click the image to open in full size.

Challenge Kupası 4. tur ilk maçında HIT Innsbruck’a deplasmanda tek sayıyla mağlup olan Siyah Beyazlılarımız, bir üst tura yükselebilmek için yarın (22 Şubat) saat 15.30'da Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki rövanşta taraftarlarımızın desteğini bekliyor.

Avusturya’da oynanan ilk karşılaşmada rakibine 26-25 yenilen Hentbol Takımımız, İstanbul’daki maça ev sahibi olmanın avantajıyla sahaya çıkacak. Takımımız’ın Challenge Kupası’nda çeyrek finale yükselebilmesi için 22 Şubat Pazar günü saat 15.30’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı mutlaka kazanması gerekiyor. Ancak statü gereği alınacak her türlü 1 farklı galibiyet Takımımız’ın lehine olmayacak.

Siyah Beyazlılarımız, 26-25’in altında alacağı her tek farklı galibiyette deplasmanda daha fazla gol atan taraf olduğu için yine bir üst tura yükselen takım olacak. Bu skorun üstünde alabileceğimiz her tek farklı galibiyet ise Avusturya temsilcisinin işine yarıyor. Bu durumda Takımımız mücadeleyi 27-26 kazansa bile deplasmanda daha fazla gol atan ekip HIT Innsbruck olduğu için Siyah Beyazlılarımız kupaya veda eden taraf olacak. Mücadeleyi tek farkın üstünde tamamladığımız her türlü sonuç ise Beşiktaşımız’ı çeyrek finale götürmeye yetecek. Ekibimiz mücadeleyi ilk maçtaki skorla galip bitirirse karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmaların da eşitlikle sona ermesi halinde 7 metre atışları Challenge Kupası’nda çeyrek finale yükselen tarafı belirleyecek.


Beşiktaş hentbol tarihinin en önemli maçı olarak kabul edilen bu karşılaşma öncesinde internet sitemize açıklamalar yapan Hentbol Şubesi Genel Menajerimiz Bilal Eyüboğlu ve Antrenörümüz Müfit Arın taraftarlarımızı Pazar günü yanlarında görmek istediklerini belirttiler.

“1 sayı farkla alınan mağlubiyet bizim için bir avantaj” diye konuşan Bilal Eyüboğlu, ikinci karşılaşma için ihtiyatlı olduklarını ifade ederek, “Tur atladık diyebilmemiz için kendi evimizde oynayacağımız maçın da bitmesi gerekiyor. Pazar günü Beşiktaş hentbol tarihinin en önemli maçına çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp Challenge Cup’da çeyrek finale yükselmeyi çok istiyoruz. Şu anda hentbolda Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden tek takım bizim takımımız” dedi.
Avusturya’da oynanan ilk maçın son birkaç dakikasına kadar sürekli önde olduklarını hatırlatan Eyüboğlu, “Yaptığımız birkaç küçük hata sonucunda rakibimizi deplasmanda yenemedik. Fakat İstanbul’daki maç için çok umutluyuz” şeklinde konuştu. Avusturya’daki maçta kendilerini yalnız bırakmayan Beşiktaşlılara çok teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Genel Menajerimiz Bilal Eyüboğlu, “Avusturya’daki karşılaşmaya çok sayıda gurbetçi geldi. Özellikle Berlin Çarşı’ya çok teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadılar. 500 kişilik salonun yaklaşık olarak yarısını Beşiktaşlılar doldurmuştu. İstanbul’da bu kadar taraftarı bir arada görmedik ama inanıyorum ki Pazar günkü maçımızda taraftarlarımız yanımızda olacak ve tribünleri tamamen dolduracaklar. Bu maçı kazanırsak Beşiktaş Hentbol Takımı olarak bir ilke imza atmanın coşkusunu yaşayacağız. Bu sevince taraftarlarımızın da ortaklık etmesini istiyoruz ve bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

Antrenörümüz Müfit Arın da ilk maçta alınan skorun avantajlı olduğunu, Beşiktaş’ın favori gösterildiğini belirerek, “Fakat ikinci maç oynanmadan tur atladık diyemeyiz. O yüzden temkinli olmamız gerekiyor. Pazar günkü karşılaşmaya kazanmak ve tur atlamak için çıkacağız. Hedefimiz büyük. Camiamıza önemli bir başarı hediye etmek istiyoruz. Takımdaki herkesin aklında bu maç var. İlk maçtaki tempomuzun üstüne çıkıp kanatları daha iyi kullanır ve savunmada daha dirençli oynarsak turu rahat bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Avusturya’daki karşılaşmada taraftarlarımızın kendilerine büyük bir sürpriz yaptığına da değinen Arın, “Kilometrelerce uzaklıktan, Avrupa’nın değişik ülkelerinden çok sayıda taraftarımız bizleri desteklemek için Avusturya’ya akın etmişti. Onları görünce çok duygulandık ve bu bize ekstra bir motivasyon kattı. İstanbul’daki rövanşta da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Çünkü tribünden gelen destek oyuncuların motivasyonunu çok yükseltiyor. Umarım Pazar günkü maçta taraftarlarımızla birlikte maçı kazanır ve hep birlikte bu coşkuyu kutlarız” şeklinde konuştu..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla